Матео й Мадонна: Які імена популярні в 2020-му на Рівненщині

event 18:06 Понеділок 06 Липня 2020

За пів року в Рівненській області в ДРАЦСах зареєстрували понад п’ять тисяч малюків. Серед імен, яким найчастіше назвали хлопчиків, зустрічаються звичні Олександр та Дмитро, а також екзотичні – Матео чи Асатур. Дівчаткам часто давали імена Єва, Анна, а були й Мікелла та Арміна.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

За пів року працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану області видали понад п’ять тисяч свідоцтв про народження дитини. Про повідомила заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Мін’юсту в області Оксана Сальчук.

Найпоширенішими іменами, якими називали хлопчиків, стали Артем, Владислав, Дмитро, Максим, Матвій, Тимофій, Олександр. Жіночі: Анна, Ангеліна, Емілія, Єва, Мілана, Соломія, Софія.

Коментар:Не обійшлося й без екзотичних імен. До прикладу, хлопчиків називають Асатур, Арістарх, Вісал, Дамир-Хасан, Іван-Даміан, Любим, Матео, Олесь, Юдонг“, – повідомила Оксана Сальчук.

Серед рідкісних імен, якими називали дівчаток в області за ці півроку є: Ангеліна, Лейла, Айсель, Анетті, Арміна, Далія, Жасмін-Маріам, Кирієна, Мадонна, Мікелла, Мія-Соломія, Ніно, Самара, зазнають в управлінні юстиції.

Коментар:На час карантинних обмежень працівники відділів ДРАЦС тимчасово не видають свідоцтва про народження дитини у пологових будинках Рівного. Бо у інших районних центрах частково є видача, а у Рівному поки не видають, є відповідне розпорядження“, – каже Оксана Сальчук.

Новоспечені батьки продовжують користуватися інноваційним сервісом “єМалятко”. За інформацією посадовиці, з моменту запровадження проєкту в області сервісом скористалися 270 батьків.

Нагадаємо, електронний сервіс є-Малятко у пілотному режимі запрацював у Рівному 28-го лютого. Він передбачає можливість отримати за однією заявою вісім послуг.

Джерело: сайт Рівне Вечірнє

Читайте також: Лукашенко прийшов на інтерв’ю з журналістом без взуття (відео)

Теги:
Останні новини
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward