27 квітня українці зможуть спостерігати Супермісяць: коли дивитися і чим він особливий

event 12:43 Понеділок 26 Квітня 2021 Суспільство

У вівторок, 27 квітня, о 06:33 за київським часом українці зможуть спостерігати Супермісяць – незвичайне явище, коли супутник Землі здаватиметься на 10% більшим, ніж зазвичай.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Величезний Місяць рожевого відтінку можна буде бачити протягом трьох днів.

Чому Супермісяць “рожевий”

Квітневий повний місяць астрологи називають “рожевим” зовсім не тому, що в цей час супутник Землі забарвлюється в рожевий колір, хоча такий ефект теж можливий. Його називають так на честь одного з весняних первоцвітів – флокса, який має насичений рожевий колір, пояснила в коментарі ТСН астропсихологиня Валентина Віттрока. У різні роки флокси цвітуть у різний час, але незмінно одне – їхнє цвітіння дивним чином збігається з повним місяцем, а в нинішньому році ще і Супермісяцем.

Особливості Супермісяця у квітні-2021

Астрологи стверджують, що це явище – не надто сприятливий період. Воно настає у вівторок, коли протегує планета війни Марс. Будь-які комунікації цього дня можуть бути ускладнені, оскільки він буде наповнений агресією, силою, брутальністю. Дрібна сварка чи недостатнє розуміння нібито можуть перерости в затяжний конфлікт, також є ризик отримати фізичну травму.

Крім цього, 27 квітня Місяць зайде в сектор Скорпіона, а це поєднання теж вважається негативним і підсилює можливість отримання побутових травм, аварій на дорогах, ймовірність конфліктів, з’ясування відносин, які можуть закінчитися банальною бійкою. Астрологи кажуть, що в такий період роздратування буде зашкалювати, занепокоєння рости, а здоров’я погіршуватися.

На довершення бід, Плутон 27 числа піде в ретрорух, а це означає, що людям постійно будуть вставляти палиці в колеса.

Що не потрібно робити в Супермісяць-2021

Зазначається, що в такий час головне – не дозволяти своєму настрою брати верх над розумом. Потрібно тримати почуття під контролем й намагатися не вихлюпувати злість і роздратування на оточуючих. Також важливо бути терпимішими до слів і вчинків інших людей, навіть якщо вони здаються образливими або дурними.

Важливі справи астрологи радять відкласти на три-чотири дні, поки пройде Супермісяць. Адже підвищений негативний фон – не найкращий компаньйон для ухвалення відповідальних рішень.

У цей період небажані роботи в саду й городі, не рекомендується стрижка волосся і нігтів, фарбування волосся, лікування зубів, косметичні процедури.

Що можна робити в Супермісяць-2021

За Суперповні варто позбавлятися від всього старого і непотрібного. Також добре займатися розпродажем непотрібних вам, але цілком ще якісних речей – іграшок, книг, прикрас тощо.

Очисні процедури організму теж підуть на користь. Ще спадний Місяць дає хорошу можливість закінчити розпочаті справи, тож такі дні підійдуть для спокійного проведення часу, заняття улюбленими справами, відпочинку, зустрічі з друзями, розслабляючого масажу, медитації.

Читайте також: Повня 27 квітня: у чому її особливість та що не можна робити

Теги:
Останні новини
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward