Повня 27 квітня: у чому її особливість та що не можна робити

event 11:25 Понеділок 26 Квітня 2021 ПОДІЇ

Уже завтра, 27 квітня, над Землею зійде повний Місяць. Відбуватиметься ця повня у знаку Зодіаку Скорпіон.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Повня, або повний Місяць – фаза нічного світила, коли Місяць перебуває в протистоянні з Сонцем і до Землі обернена вся освітлена його півкуля. Сам Місяць при цьому набуває вигляду правильного добре освітленого диска.

У цей час природний супутник Землі розташований у протилежному від Сонця напрямку, тому на нічне світило потрапляє найбільше сонячного світла. Місяць видно на небі всю ніч і навіть може здатися, що він значно збільшився у розмірах.

Момент повні є піком зростання Місяця, а його вплив на все живе досягає максимального рівня. Сильно він, зокрема, впливає на людей.

Повня у квітні 2021: коли, дата

Повний місяць настане 27.04.2021 о 06:32. Це 16-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Скорпіон. Відсоток освітленості Місяця становитиме 100%. Місяць зійде о 20:45, а зайде о 06:03.

Особливості повні у квітні

Квітневу повню ще називають Рожевим Місяцем, адже в цей період починають квітнути дерева, і колір самого нічного світила нагадує їхню цвітіння.

Повня 27 квітня особлива тим, що цього дня настане інша астрономічна подія – Супермісяць. Тобто завтра Місяць максимально зблизиться із Землею.

Що можна робити в повню 27 квітня

Цієї квітневої повні необхідно займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму й багато енергії. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості і творення, а також для справ, які потребують нових ідей та ініціативи.

Також добре займатися бізнесом, з’ясовувати питання з конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. У ці дні є можливість вирішити складні завдання, взятися за проблеми, до яких немає прямого доступу.

Дуже корисна участь в спортивних заходах і заняття фізкультурою.

Що не можна робити у повню 27 квітня

Астрологи радять тримати свої почуття під контролем та постаратися не вихлюпувати злість і роздратування на оточуючих. Бажано не взаємодіяти з конфліктними людьми й не піддаватися на їхні провокації.

Важливо цієї повні бути обережними, не ухвалювати рішення і поспішних висновків. Важливі справи краще відкласти на декілька днів, адже підвищений негативний фон не найкращий компаньйон для прийняття відповідальних рішень.

У повний Місяць не можна давати або брати в борг, робити великі покупки. Також не варто планувати далеких подорожей. Рекомендується уникати великого фізичного навантаження і стежити за своїм станом здоров’я.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Українці отримають додаткові вихідні у травні: коли та як відпочиватимемо

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward