“З Навальним працює ЦРУ” – Кремль

event 15:22 Четвер 01 Жовтня 2020 У СВІТІ

У Кремлі заявили, що з опозиціонером Олексієм Навальним “працює” Центральне розвідувальне управління США.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це журналістам заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи слова Навального про те, що за його отруєнням стоїть особисто Володимир Путін.

Коментар:Не пацієнт працює із західними спецслужбами, а західні спецслужби працюють з ним – так буде коректніше. Дійсно, є така інформація, я навіть можу сказати конкретно – з ним працюють фахівці Центрального розвідувального управління США в ці дні. Не перший раз, коли дають йому різні інструкції“, – сказав Пєсков.

За словами Пєскова, Навальний, звинувачуючи Путіна, хоче поставити себе на один з ним рівень.

Коментар:Така риторика, яка межує з образами, – це відомий спосіб тих, хто хоче себе поставити на один рівень з першою особою держави, претендувати на якусь участь у політичній боротьбі. Реальними конкурентами президента по політичній боротьбі є зовсім інші люди і інші сили. Вони не квазі-, не маргінальні, а справжня опозиція“, – сказав він.

За словами Пєскова, подібні звинувачення на адресу президента Росії є абсолютно безпідставними і неприпустимими.

Коментар:Більше того, я скажу: низку цих висловлювань у згаданій публікації ми вважаємо образливими, абсолютно образливими і також неприйнятними. Ми хочемо розслідувати випадок з берлінським пацієнтом і встановити причини події. Для цього нам потрібно отримати інформацію від тих, хто знайшов сліди отруєння в аналізах“, – сказав Пєсков.

При цьому він додав, що Навальний може повернутися до Росії.

Коментар:Будь-який громадянин Росії може в будь-який час повертатися на Батьківщину, ніякого геройства тут немає, і лікування можна проходити в нашій країні, власне практично всі люди так і роблять. У нашій країні рятують життя, і життя цього пацієнта також було врятоване саме в Росії“, – заявив Пєсков.

Раніше російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що за спробою його отруєння Новачком стоїть особисто президент РФ Володимир Путін.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Чи можна заразитися коронавірусом у супермаркеті

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward