Гороскоп на 2 травня: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

event 13:28 Неділя 02 Травня 2021 Суспільство

У сьогоднішньому гороскопі переважають рішучість, енергійність, пробивні здібності і здоровий егоїзм. У цей день легко буде домагатися цілей і втілювати в життя свої мрії. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

День сприятливий для планування, соціальних і творчих контактів. Довіряйте своєму чуттю і не прислухайтеся до чужої думки. 

Телець

Сьогодні Телець буде особливо обтяжуватися рутиною. Коли кожен день навколо одне і те ж, це починає набридати. Зберіться! Ніхто не розважить вас краще, ніж ви самі. 

Близнюки

Сьогодні від близнюків потрібно проявити напористість. Вам доведеться буквально силою брати від життя все, чого ви хочете. 

Рак

Ймовірні погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань, не виключені нервові стреси. Постарайтеся налагодити відносини з близькими, інакше зовсім не залишиться тих, хто захоче оточити вас турботою. 

Лев

Невдачі першої половини дня можуть бути пов’язані з вашою неуважністю і невпевненістю в собі. Друга половина дня може принести душевну рівновагу і спокій.

Діва

Сьогодні у Діви несподівано для неї самої можуть прокинутися організаторські здібності, і ситуація буде цьому сприяти.

Терези

Сьогодні ймовірні млявість, напади роздратування, революційні настрої і ослаблення захисних сил організму. Зірки радять весь день присвятити відпочинку. 

Скорпіон

Сьогодні в справах Скорпіону може сильно заважати бажання скоріше домогтися результату. Найцікавіше, що така квапливість буде діяти прямо навпаки, гальмуючи роботу і відсуваючи терміни.

Стрілець

Сьогодні девізом життя Стрільця стане безапеляційне ” я сам!». Зірки гороскопу не схиляють його до того, щоб рівнятися на оточуючих або хоча б радитися з ними.

Козеріг

Сьогодні секрет успіху Козерога криється в його умінні організовувати людей, домагаючись від них потрібних результатів.

Водолій

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. У багатьох Водоліїв зростають здібності до творчості, сексуальна енергія, інтуїція. 

Риби

Сьогодні слід займатися тільки найнагальнішими справами, гнати погані думки, уникати темряви. Відмовтеся від галасливих застіль.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: На Великдень Україну заллє дощами, але при цьому потеплішає до +25°

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward