Чому варто вибрати білу сукню в базовий гардероб?

event 12:51 Понеділок 13 Лютого 2023 Суспільство

Зі збільшенням температури та кількості сонця на вулицях збільшується рівень любові до білих суконь. Адже вже з настанням весни та першої зелені виникає нестримне бажання одягнути стильне біле плаття від Solmar, ідеальне для дня або вечора. Особливість цього елементу гардероба в тому, що він найбільше піддається трансформації, тому протягом дня образ можна перетворити з повсякденного на вечірній. Для цього достатньо змінити взуття та за бажанням додати яскравих аксесуарів.

Сукня на кожен день

Повсякденні сукні насамперед є втіленням зручності, безтурботності та легкої елегантності. Водночас вони здатні привернути увагу на будь-якій вечірці. Одними з найулюбленіших прийомів є:

  • вирізи — пікантно підкреслюють фігуру;
  • міні — універсальний вибір для кожного літа та вечірок біля басейну;
  • тонкі бретелі — підкреслюють засмаглі плечі.

Ці елегантні та лаконічні рішення можна застосувати як для денного, так і вечірнього образу. У Solmar є фасони, які підходять для вечірок, офіційних заходів чи посиденьок з друзями після роботи. Моделі з довгим рукавом будуть універсальними. Короткі рукава та бретелі краще утеплювати для прохолодних вечорів куртками чи кардиганами, а також незмінно доповнювати підборами для гламурного образу.

Саме тому серед цих суконь так важко вибрати варіанти на вечір та день. Адже кожна з моделей має свою іскру, яку можна запалити в будь-яку пору, підкресливши її аксесуарами, або приховати для слушної нагоди.

Багатогранність однієї сукні

Від літніх променів до витончених вечірніх тонів — у кожному випадку лаконічна біла сукня дозволить виділитися з натовпу. Колір, який вважається базовим для офісного стилю, може бути яскравим акцентом у клубному світлі. Важливу роль в цьому відіграє фасон: відточений силует однаково виграшно виглядає як на роботі, так і в неформальному оточенні, коли хочеться показати себе. 

В гардеробі краще тримати сукні різних фасонів та дизайнів, що підходять для кожного випадку. Базові прості моделі здатні стати універсальним варіантом, рятівником, що допомагає, коли нема чого одягти.

Автор:
Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward