Як швидко прибрати в квартирі: поради

event 12:41 Середа 08 Червня 2022 БЛОГ
прибирання

Перед тим як позбутися від безладу, варто оглянути всі кімнати і ступінь забруднення. Утворюється схема, як швидко прибрати в квартирі, при цьому якісно і правильно. Про це пише prostoway.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS. 

Чищення вентиляційних ґрат

Для очищення цього елемента необов’язково їх знімати. Щоб швидко видалити забруднення, стару зубну щітку обертають вологою серветкою та послідовно очищають поверхню решітки.

Збереження чистоти техніки

Щоб пил не накопичувався на поверхні телевізора або монітора, на проблемні ділянки наносять невелику кількість кондиціонера для білизни. Завдяки цьому на техніці пил збирається повільніше.

Чищення білого взуття

Щоб колись білі кросівки, які згодом стали «сірими», набули первозданного вигляду, необхідно користуватися зубною щіткою і зубною пастою. Така чистка дозволяє позбутися навіть від бруду, що в’ївся.

Читайте також: Як зменшити пітливість пахв: 7 ефективних способів

Накип на чайнику

Для очищення чайника від накипу в нього насипають пакетик лимонної кислоти та заливають водою. Далі залишається лише закип’ятити воду. Для кращого ефекту господині рекомендують повторити цю процедуру після остигання чайника.

Чищення барабана пральної машини

Позбутися забруднення всередині пральної машинки можна, якщо застосувати таблетки для посудомийної машини. Досвідчені господині використовують одну таблетку.

Водночас чистять інші вузли машинки. Для цього просто засипають лимонну кислоту в дозатор порошку і ставлять температуру води на рівні 60 градусів

Останні новини
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward