Зеленський озвучив власну стратегію успішного майбутнього для України

event 17:46 П’ятниця 21 Серпня 2020 ПОЛІТИКА

Президент Володимир Зеленський озвучив формулу “успішного майбутнього” для України. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це він розповів під час презентації стратегії розвитку Миколаївщини. 

Коментар: “Є проста і зрозуміла формула, за якою ми повинні рухатися в наше спільне успішне майбутнє, вона звучить так: “успішний громадянин – це успішна громада, успішна громада – це успішний регіон, успішний регіон – це успішна Україна. Саме тому Україна – це ти”. Це не просто красивий слоган, це наш з вами дороговказ до нової, конкурентоздатної, сильної, а отже, заможної та щасливої України”, – заявив Зеленський. 

За словами президента, протягом 29 років незалежної України було написано багато стратегій, але жодну з них не планували виконувати.

Коментар: “За фактом це були просто декларації, які ніколи не збиралися виконувати будь-які старі політики. Була інша проблема – ці стратегії не базувались на сильних сторонах регіонів”, – додав глава держави. 

Президент також наголосив, що розвиток і рух вперед України неможливий, якщо кожна область не розуміє своєї місії. 

Коментар: “Через це виникають питання – а яка держава Україна? Вона аграрна чи вона індустріальна, вона морська чи вона космічна або туристична? На що робити ставку: на ІТ, на металургію, на ОПК, на транзитний потенціал України чи екопродукти? Відповідь проста – все це і є Україна, все це і багато іншого ми повинні перетворити на історію успіху. Для цього створені стратегії розвитку областей, кожна з них повинна розуміти свої переваги, свій потенціал, а найголовніше – розуміти в чому її невід’ємний внесок у спільну перемогу України”, – підкреслив глава держави. 

Зеленський переконаний, що всі 25 регіонів України – це єдина “dream team”, де кожен учасник є незмінним гравцем.

Джерело: сайт Уніан

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward