Сильна магнітна буря 26 квітня: як уберегтися від удару?

event 16:54 Понеділок 26 Квітня 2021 ПОДІЇ
magn

26 квітня 2021 року розпочнеться з сильної магнітної бурі. Опівночі коливання магнітного поля досягнуть сили в 4 бали і триватимуть до 9 ранку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У метеочутливих людей може порушитися сон, ймовірні різкі скачки артеріального тиску, утруднення в диханні, болі в області серця, прискорене серцебиття. О 18 годині 26 квітня почнеться другий раунд магнітної бурі. Увечері сила магнітного поля оцінюється фахівцями в 3 бали.

До ночі магнітна буря піде на спад. Вже о 21 годині сила коливань магнітного поля Землі прогнозується фахівцями в 2 бали. Ближче до вечора 26 квітня люди будуть розсіяними і дратівливими, будуть відчувати втому і тривогу. Ця магнітна буря може викликати ломоту в тілі, біль у суглобах і хребті.

В першу чергу на такі коливання реагують найдрібніші судини в організмі людини – капіляри. У них сповільнюється кровотік, через що виникають спазми та починається кисневе голодування. Чим сильніші спазми, тим сильніше люди відчувають вищеописані симптоми.

Доброю профілактикою в такому випадку медики називають тривалі прогулянки на свіжому повітрі, контрастний душ вранці, теплі ванни перед сном. Гімнастика з ранку допоможе прокинутися і відновити нормальний кровотік.

Погіршує ваш стан неправильне харчування, а також неправильний режим дня, який не дозволяє вашому організму повноцінно відпочивати. Тому в ці дні постарайтеся висипатися.

Якщо ви дуже сильно відчуваєте коливання магнітного поля, то рекомендується в такі дні залишатися вдома, а якщо такої можливості немає, то постарайтеся не сідати за кермо, не братися за важку роботу, не проводити важливі переговори і відкласти значні угоди.

Читайте також: Експерт попередив про наслідки майбутньої магнітної бурі

Останні новини
25.06.2024, Вівторок
24.06.2024, Понеділок
23.06.2024, Неділя
22.06.2024, Субота
21.06.2024, П’ятниця
20.06.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward