Посли G7 підтримали ОП щодо неприпустимості вандалізму під час мирних акцій — експерт

event 15:01 Середа 24 Березня 2021 ПОДІЇ

Посли G7 підтримали позицію Офісу Президента України щодо неприпустимості провокацій та вандалізму під час мирних акцій, яку до них доніс голова ОП Андрій Єрмак під час зустрічі у понеділок.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політолог Сергій Биков.

Коментар:Зеленський отримав від правоохоронців інформацію про те, що за провокаціями на Банковій стоять організації Порошенка. Президент вже доручив голові свого Офісу Єрмаку розібратися з провокаторами, які вандалізмом дискредитують мирні протести в Україні“, – розповів він.

Блогер додав, що голова ОП Андрій Єрмак пояснив все послам G7 під час нещодавньої зустрічі.

Коментар:Паралельно з цим Єрмак на вчорашній зустрічі розповів все послам G7 – і про провокаторів, які під час акції на підтримку Стерненка били вікна та паплюжили стіни Офісу Президента, і про їхню причетність до Порошенка“, – зазначив експерт.

Биков також підкреслив, що справа вандалізму під стінами ОП не закінчиться тільки розмовами.

Коментар: Розповідями справа не закінчилася – правоохоронці вже розслідують цю справу, а Єрмак за завданням Зеленського курує діалог з протестувальниками та розбирається в тому, хто спровокував конфлікт та радикалізував від початку мирну акцію“, – пояснив він.

Блогер також зазначив, що посли G7 повністю підтримали дії ОП.

Коментар:Посли G7 такий розвиток подій схвалюють та підтримують ОП в тому, що мирні протести мають бути цивілізованими акціями, а не актами вандалізму. Єрмаку вдалося донести до Заходу, що радикалізація протесту була штучною та зробленою задля гарної картинки – в першу чергу, на телеканалах Порошенка“, – підкреслив політолог.

Читайте також: Данілов закликав не вживати термін “Донбас”: це наратив, нав’язаний країною-агресором

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward