“Б’юті-тренд з 90-х”: який макіяж губ повернувся з минулого знову в моду

event 03:11 Субота 16 Січня 2021 ПОДІЇ

Ще нещодавно олівець по контуру губ на декілька відтінків темніший за помаду вважали несмаком. Але у 90-х цей тренд користувався популярністю в індустрії краси.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Візажисти зазначають, що у цьому сезоні відбудеться гучне повернення б’юті-тенденції знову в моду.

Щонайменше 10 років майстри макіяжу вчили усіх обирати олівець для губ, який відповідатиме тону помади. Вони наголошували, що мейк-ап губ, як на рекламній брошурі “Рятувальники Малібу” тринадцятирічної давності, має застарілий та некрасивий вигляд.

Проте на показах весна-літо 2021 моделі здивували темним контуром на губах, а Лана Дель Рей у новому музичному кліпі Chemtrails Over the Country Club своїм макіяжем підтвердила, що б’юті-тренд з 90-х повернувся.

Темний контур губ знову в тренді

Раніше відомі зірки обводили контур губ олівцем набагато темнішим, ніж колір помади. Прихильницями такого стилю були Клаудія Шиффер, Сальма Гаєк, Вікторія Бекхем. Вони фарбували губи так, аби у результаті отримати ефект омбре.

Коментар: В 90-х помади не відрізнялися особливою стійкістю, і, щоб пігмент тримався довше, губи спочатку промальовували олівцем. Але в центрі помада однаково постійно “з’їдалася”. Так і отримували ефект градієнту“, – пояснює б’юті-редакторка Glamour Анна Саакян.

Вона додає, що тоді в моді були коричневі відтінки помад в сатиновій чи сяючій текстурі. Тепер візажисти рекомендують використовувати матові і вельветові текстури продукту для макіяжу губ, аби створити ефект омбре. Також в 90-х олівець для губ обирали дуже темний і малювали ним чітку лінію по контуру, але у 2021 варто ретельно розтушовувати засіб.

Щоб контур губ мав сучасний вигляд, важливо обирати такий олівець, аби він був на 1 чи 2 тони темнішим від помади. Зокрема, варто звертати увагу на продукти з однієї кольорової гами. Уникайте ризикованих контрастів, які були модними в 90-х. Наприклад, світло рожевий блиск і темно-бордовий олівець.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Іранську зірку Instagram засудили до 10 років ув’язнення

Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward