“Спорткомплекс, ліки, дороги та АЕС”: яким був візит Зеленського на Рівненщину (фото)

event 21:39 Четвер 01 Жовтня 2020 РІВНЕ

Сьогодні Рівненщину відвідав Президент України Володимир Зеленський.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Спершу він відправився оглянути будівництво Північної об’їзної.

Далі гарант прибув до спорткомплексу на Макарова. У коментарі журналістам він наголосив, що це важливий об’єкт для області та країни, тож його добудують, попри чималу вартість – пів мільярда гривень.

Другою чергою будівництва спорткомплексу буде басейн, його можуть включити до майбутньої програми будівництва басейнів.

Коментар: “У нас є окрема програма, яку ми впроваджуємо наступного року. Це програма будівництва басейнів. Якщо зможемо і всі у парламенті підтримають цю програму, то зможемо паралельно якісь речі почати. Адже важливо, аби це не був довгобуд”, – повідомив він.

Крім цього президент додав, що в наступному році також включать до програми “Великої реставрації” три відомих об’єкти з Рівненщини – Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки.

Президент України наголосив, що в цьому році в області доріг будується та ремонтується більше, ніж за останні чотири роки разом узяті. Їх загальна довжина становить 193 кілометри. Проте уже в наступному році планують будувати у півтора раза більше.

Представники місцнвих ЗМІ встигли запитати про ліки для важкохворих дітей, запаси яких завершуються в лікарнях. Їм відповіли, що питання з медикаментами вже вирішили. Завтра до Рівного з цього приводу прибуде міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Крім об’єктів програми Великого будівництва президент оглянув роботу Республіканського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми для учасників бойових дій на Донбасі, що діє на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.

Джерело: сайт РадіоТрек

Читайте також: Освітяни Рівненщини розповіли про навчання в умовах пандемії

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward