Путін виступив з погрозами: “Пошкодуєте так, як давно вже не шкодували”

event 14:54 Середа 21 Квітня 2021 ПОДІЇ

Президент Росії Володимир Путін пригрозив жорсткою відповіддю на дії інших країн, які, на його думку, загрожуватимуть інтересам безпеки РФ.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це Путін розповів у щорічному посланні Федеральним зборам.

Пряма мова: “Недружні акції щодо Росії не припиняються. В деяких країнах завели пренепристойний звичай – з будь-якого приводу, а найчастіше, взагалі без жодного приводу, чіпляти Росію. Новий вид спорту там – хто голосніше щось скаже.

Ми поводимося у зв’язку з цим надзвичайно стримано, можна сказати, скромно. Часто взагалі не відповідаємо не тільки на недружні акції, а й на відверте хамство…

Ми дійсно хочемо мати добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування, в тому числі і з тими, з ким відносини у нас останнім часом, м’яко кажучи, не складаються. Ми дійсно не хочемо спалювати мости, але, якщо хтось сприймає наші добрі наміри як байдужість або слабкість і сам має намір остаточно спалити або навіть підірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, які загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували.

При цьому у нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості в собі і своїй правоті і здорового глузду при прийнятті будь-якого рішення.

Але сподіваюся, що нікому не прийде в голову перейти відносно Росії так звану червону межу. А де вона буде проходити – це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі”.

Джерело: сайт УП

Читайте також: Щойно під Харковом затримали автобуси з “тітушками” (фото)

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward