Гороскоп на 20 лютого: що чекає та Тельців, Раків, Козерогів та інші знаки зодіаку у вихідний?

event 10:37 Субота 20 Лютого 2021

День, коли будь-які нові — навіть важкоздійснювані справи — будуть складатися найкращим чином. Можна починати робити ремонт — як незначний, косметичний, так і глобальний — аж до повного перепланування. Вітаються також добрі справи — Всесвіт обов’язково віддячить за них. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Необхідно дбайливо ставитися до гарного настрою, який буде супроводжувати вас від самого ранку, і підтримувати його всіма можливими способами. 

Телець

Переконати в своїй правоті будь-якого співрозмовника можна буде, використавши дар красномовства, яким наділять вас сьогодні зірки: варто скористатися цією обставиною, щоб вирішити важливе питання.

Близнюки

Не можна довіряти незнайомим людям, навіть якщо вони видаватимуться переконливими і ви їм довіряєте: великий ризик того, що вони виявляться шахраями.

Рак 

Ви маєте дякувати долі і людям за все, що вони сьогодні для вас зроблять, тоді потік подарунків, які ви зможете отримати, виявиться нескінченним.

Лев

Вільний від роботи час бажано присвятити своїй сім’ї: близькі люди, які останнім часом бачать вас не так вже й часто, потребують вашої любові та уваги.

Діва 

Ухвалюючи важливі рішення, необхідно ретельно проаналізувати наявні обставини і зважити всі можливі за і проти, щоб згодом не шкодувати про поспішні висновки.

Терези 

Навколишні будуть сприймати вас як авторитетну людину, поради якої мають величезну цінність, — намагайтеся не розчарувати тих, хто звернеться до вас по допомогу.

Скорпіон

Тріщину, яка може виникнути у взаєминах із близькою людиною, необхідно “цементувати” без зволікання, в жодному разі не можна заганяти проблему вглиб.

Стрілець 

Цього дня важливо згадати нехитру, але справедливу мудрість про те, що всієї роботи не переробити, а всіх грошей не заробиш, і знайти час для повноцінного відпочинку.

Козоріг

Не варто гасити в собі бажання допомогти іншій людині, навіть якщо буде здаватися, що у вас немає для цього часу: швидше за все, все зробиться швидко, так що робочий графік не постраждає.

Водолій 

Проблему, яка докучає вже досить довгий час, вдасться вирішити несподівано легко, головне, довіритися своїй інтуїції і діяти відповідно до її “вказівок”.

Риби 

День бажано провести вдома, вихідний цьому посприяє: енергетика рідних стін дозволить розслабитися і накопичити сил на наступний тиждень.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Степанов вилетів до Індії аби особисто привезти вакцину проти COVID-19

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward