“Дослухайтеся до рівнян!”: Віктор Шакирзян закликав місцеву владу не вводити карантин вихідного дня

event 11:27 Четвер 12 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян звернувся з публічним закликом відмовитися від запровадження “карантину вихідного дня” до чинного голови міста Володимира Хомка.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Лідер політичної партії “Рівне Разом” Віктор Шакирзян вважає, що міська влада має відмовитися від урядових рекомендацій, як це вже зробили мери декількох українських міст. Про це він зазначив у своєму зверненні до Хомка.

Коментар: Я звертаюся до Вас, Володимире Євгеновичу, та закликаю, хоча б у кінці своєї каденції дослухайтеся до рівнян! Не запроваджуйте карантин вихідного дня! Люди знаходяться на межі. Це межа, за якою слідує безробіття, криза, невизначеність. Потрібно зробити усе можливе, щоб допомогти рівнянам. Відповідальна міська влада не має права відсторонитися від проблем людей, а зобов’язана запропонувати рішення, які дозволять зберегти робочі місця та можливість забезпечувати свої сім’ї тисячам рівнян“, – зазначив кандидат на посаду міського голови Віктор Шакирзян.

Він пояснює це тим, що потрібно знайти альтернативне рішення, яке дасть можливість існувати підприємцям, малому та середньому бізнесу в період карантину. На його думку, необхідно надати можливість підприємцям працювати, а місту отримувати надходження до бюджету. 

Кандидат на посаду міського голови наголошує, що людям потрібно годувати свої сім’ї. А держава сьогодні не може надати ніякої компенсації підприємцям у період пандемії.

Коментар: Саме тому я наголошую, що міська влада сьогодні не повинна запроваджувати повний локдаун у місті. Не можна знову все зупинити та залишити людей без засобів до існування“, – додає Шакирзян.

Джерело: сайт Rivne Media

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward