26 карпатських виробників їжі об’єднали в інтернет-магазин

event 20:35 Понеділок 15 Березня 2021 ПОДІЇ

Продукцію виробників Карпатського регіону відтепер можна придбати онлайн на сайті tuca-shop.com.ua.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Онлайн-крамничка почала працювати у рамках співпраці громадської спілки “Карпатський смак” та швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”.

Продукція маркується торговельною маркою “Смак Українських Карпат”, що об’єднує 26 малих та середніх виробників і пропонує понад 300 маркованих продуктів: свіжі та витримані сири, оригінальні м’ясні вироби, продукти рослинництва, чаї з дикоросів, гриби та продукти з них, мед і пилок, олія, леквар, фруктове варення та сиропи, соки.

Фото: agrotimes.ua

Коментар:Наші виробники ТМ “Смак Українських Карпат” мають  свою філософію. Найголовніше – це виробляти продукцію, яка несе у собі певну культуру та є смачною і автентичною“, –  зазначила Галина Батюсь, виконавча директорка ГС “Карпатський смак”.

Довідка

Громадська спілка “Карпатський смак” об’єднує виробників з екологічно чистих районів українських Карпат: Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької областей. Знак автентичності, смаку та якості торгової марки “Смак Українських Карпат” був створений у 2013 році за підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO). Громадська спілка “Карпатський смак” працює в постійному контакті з кожним виробником харчових продуктів, що є членом спільноти, тим самим гарантуючи максимальну безпеку та якість продукту. Як результат, після інспектування, та перевірки на дотримання вимог та критеріїв, після висновків інспекції, рішенням правління надають ліцензію виробнику на право користування ТМ “Смак Українських Карпат”.

Джерело: сайт ШоТам

Читайте також: Укрпошта представила нову серію марок “Сучасні однострої”

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward