Вибір ідеальної мийки для кухні

event 10:30 Вівторок 21 Вересня 2021 БЛОГ

Якісна та довговічна мийка – це мастхев кожної кухні. Здавалося б, що може бути легшим за вибір цього виробу, але не все так просто. Важливо придивитися до кожної деталі, щоб ваша кухня була тим місцем, де народжуються справжні дива кулінарії. То ж як вибрати ідеальну мийку? Саме про це ми й поговоримо у цій статті.

Кухонна мийка Franke – родзинка вашої кухні

Швейцарська компанія Франке є світовим лідером у виробництві якісної, сучасної та надійної кухонної техніки та устаткування. Серед всього асортименту виробника ви зможете знайти мийки, що не залишать вас байдужими. Вони не тільки відповідають всім вимогам якості, а ще й мають просто бездоганний вигляд.

Кухонні мийки Франке виробляються з різних матеріалів, щоби ви мали можливість вибрати оптимальний для себе варіант. Пропонуємо ближче ознайомитися з кожним із них.

  1. Нержавіюча сталь. Що може бути надійніше за таку мийку? Нержавіюча сталь вже досить давно високо зарекомендувала себе серед споживачів. Вона не піддається корозії, має привабливий металевий блиск, витримує високі температури, не боїться механічних пошкоджень та володіє високими гігієнічними властивостями. Щоб насолоджуватися  привабливим виглядом мийки, достатньо просто протерти її ганчіркою, змоченою у мильному розчині, а потім все просто змити;
  2. Fragranite. Мийка для кухні Franke, що вироблена з граніту, надзвичайно елегантна та міцна, має спеціально обрубку Sanitized®, яка запобігає розвитку бактерій. Окрім цього ви можете вибрати будь-який колір мийки, що максимально пасуватиме інтер’єру вашої кухні;
  3. Fraceram. Кераміка – це, мабуть, один з найпривабливіших матеріалів від Франке. Мийка не тільки має вишукані форми та виразні кольори, але й володіє такими важливими характеристиками як висока стійкість до механічних пошкоджень, абсолютна гігієнічність, невибагливість у догляді, стильний та привабливий дизайн.
  4. Tectonite. Це ексклюзивний синтетичний матеріал компанії Franke, який зовні дуже схожий на граніт. Такі мийки мають надзвичайну стійкість до різних видів ушкоджень, витримують високі температури, мають велику палітру кольорів та захист від УФ випромінювання, який дає можливість на довгі роки зберегти колір виробу. Ви залишитеся просто у захваті від такої мийки, адже вона буде вишукано виглядати в кухонному інтер’єрі.

Тому якщо ви шукаєте ідеальну мийку для своєї кухні, обов’язково зверніть увагу на продукцію компанії Франке. Великий вибір, висока якість, неймовірний зовнішній вигляд та відповідність всім вимогам якості роблять мийки Franke вибором номер один серед споживачів у всьому світі.

 

Теги: реклама
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward