“Залиште мого Максимчика і Сашка”: інфікована жінка з Буковини просить не вбивати її сім’ю (відео)

event 10:46 Понеділок 30 Березня 2020 ПОДІЇ

Жінка повернулася із заробітків з Італії, але 14-денного карантину дотримуватися не стала.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Перша хвора коронавірусом на Буковині жінка, яка заразила десятки жителів свого і сусідніх сіл, звернулася до сусідів і попросила вибачення.

Її звернення було опубліковано в Facebook. Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Приїхавши додому, місцева мешканка брала активну участь у громадському житті свого села Коленківці. Зокрема, вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл виступали за створення ОТГ, спілкувалася з головою Коленківців. 

https://www.youtube.com/watch?v=YJuKc9k_Nj8

У результаті, жінка заразила не тільки своїх дітей і внуків, а також і сільського голову, який зліг з високою температурою. Крім того зараз 14 її односельців перебувають у лікарні з коронавірусом. Разом з Коленківцями на карантин посадили ще три села: Топорівці, Бочковці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги й лісові стежки перекрили шлагбаумами. 

“Винуватиця” такої ситуації Єлизавета записала відео, де розповіла, що сама вже одужала і знаходиться вдома. І пообіцяла більше ніколи не їздити в Італію на заробітки. Також вона сказала, що чула, що люди хочуть спалити її будинок. А також, що хочуть розправитися з її дітьми і внуками. 

Не вбивайте їх, хочете вбийте мене, ріжте, рубайте“, – зі сльозами просить жінка. Вона каже, що сім’я нікуди не виходить і сидить на сумках, з документами. “Кожну ніч мої діти, як зайченята, не сплять зі страхом, як тільки чують шарудіння у дворі“, – плаче жінка. 

Щойно Москву повністю закрили на карантин (коментар)

І скаржиться, що в будинку немає овочів і хліба, доїдають макарони, тому що бояться вийти на вулицю, побоюючись гніву сусідів. Також жінка встала на коліна і просила, щоб залишили в спокої її сім’ю. 

Залиште мого Максимчика і Сашка, залиште мою Катрусю, Наталку“, – просить жінка. “Я вас прошу, хочете розправитися візміть мене в село, вбийте, що хочете, те і робіть, тільки залиште моїх дітей. Повірте, що ніяка мама і бабуся не могла принести своїм дітям і онукам такої страшної біди. І вам не хотіла, вибачте мене“, – просить Єлизавета.

Це відео Єлизавета розсилає своїм односельцям через соцмережі. Зараз в Коленківцях 14 випадків коронавірусу, серед захворілих діти і онуки жінки. У селі кажуть, що спочатку були злі на жінку, тому що, повернувшись з Італії вона не сиділа вдома, а їздила і ходила по всій області, хоча прекрасно знала, яка ситуація в Італії. 

Зараз у селі багато хто хворіє, в основному, в легкій формі. Однак, обіцяних тестів на коронавірус тут так і не дочекалися, а багато медиків теж пішли на самоізоляцію. Багатьох сусідів звернення жінки розчулило, вони обіцяють не чіпати сім’ю, і кажуть, що такої агресії як підпалити будинок, у них не було.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Коронавірус – карта поширення 30 березня

Автор:
Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward