Відома спортсменка з Рівненщини провела майстер-клас для клесівських школярів

event 11:28 П’ятниця 25 Вересня 2020 РІВНЕ

З Клесівської ОТГ, а саме з Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів, розпочався черговий сезон зустрічей видатних спортсменів Рівненщини з учнями загальноосвітніх навчальних закладів області, які мають назву “Розминка від чемпіона”. Організацією і проведенням таких заходів займається комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради. Цього разу запрошеною гостею була майстер спорту України з вільної боротьби Людмила Павловець.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зустріч із спортсменкою розпочалася з невеличкого знайомства, під час якого діти розпитали про її режим тренувань та спортивні досягнення. Чемпіонка розповіла школярам про те, що розпочала свою спортивну кар’єру у 8 років і наразі бере участь у різноманітних змаганнях. А ще вона працює тренером-викладачем в КЗ ДЮСШ смт Клесів.

Після теоретичної частини заходу, борчиня провела для дітвори розминку. Також, вони отримали практичні навички від титулованої спортсменки. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала.

В цьому сезоні, продовжилося нагородження переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Троє авторів найкращих робіт отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області, які спортсменка вручила особисто.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” відбудеться в Кузьмівській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Степанській ОТГ.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: “Слуга народу” намагався завадити реєстрації кандидатів до Рівненської міської ради від “Рівне Разом”

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward