“Українську вивчив за три місяці”: історія американця, який кайфує від життя в Україні (відео)

event 20:40 Середа 15 Квітня 2020 ПОДІЇ

Американцю Браяну Ескобару вдалось вивчити українську мову всього за три місяці, а за рік – почати розмовляти краще, ніж багато українців.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Мені пощастило і я попав саме в Україну, де я бажав працювати. Коли я дізнався, що я поїду саме в Україну, я сам почав вивчати українську мову. Всього лише година в день. Це мало, але все одно дуже допомагало. Я знайшов інтернет-ресурси, дивився серіали з субтитрами. Вже за 3 місяці я міг нормально володіти українською мовою“, – розповідає Браян.

Деталі: Браян Ескобар працює волонтером в Корпусі миру США. В Україні він проживає більше року, а саме в Христинівці на Черкащині. 

Американець вивчив українську мову за рік. Браян Ескобар – волонтер Корпусу миру США, він родом з Лос-Анджелеса. Браян…

Опубликовано Радіо Свобода Четверг, 9 января 2020 г.

Там хлопець викладає дітям в школі англійську мову. Браян розповідає, що ця робота приносить йому неймовірне задоволення тому, що він дуже любить спілкуватися дітьми. А також, це допомагає йому постійно практикували українську мову.

Проте, незважаючи на велику любов до української мови, хлопець розчарований, що тепер знає її краще за деяких корінних жителів. За його словами, вивчити українську мову — це унікальна можливість, яка доступна лише в Україні.

Браян планує залишитись в Україні ще на 6 місяців або на рік. Тому що для нього це дивовижна країна, в якій він здобуває новий досвід, приємні знайомства та прекрасні спогади.

Читайте також: Хлопця відмовились брати на роботу через ім’я, і ось чому

Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward