Рівненським медикам подарували сучасні модульні монітори до апаратів ШВЛ (фото)

event 21:41 Середа 29 Квітня 2020 ПОДІЇ

Три модульні монітори сьогодні отримали медики рівненської центральної лікарні від нардепа Дмитра Соломчука та підприємця Романа Куриса.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Новенькі монітори були передані до реанімаційного відділення ЦМЛ м. Рівне. Лікарня визначена як опорна по боротьбі з COVID-19 на Рівненщині.

Такі монітори дозволяють лікарям не контактувати з пацієнтами фізично, при цьому повноцінно оцінити стан його здоров’я. В мережі вартість одного такого монітору коливається в діапазоні від 120 до 130 тис грн. 

Лікарі, які працюють з пацієнтами, у яких виявили коронавірус, одягнені в костюми, котрі повністю закривають тіло, і вони не можуть через такі засоби захисту точно виміряти тиск, серцебиття та пульс. Завдяки таким моніторам це робити не потрібно, бо всі дані пацієнта підключеного до апарату ШВЛ одразу відображаються на моніторі” – розповів виконуючий обов’язки головного лікаря центральної міської лікарні м. Рівне Ігор Дундюк.

Нардеп Дмитро Соломчук пояснює, що таке обладнання допоможе якісно і оперативно виявляти можливі захворювання у пацієнтів. А це, в свою чергу, дозволить значно уповільнити темп поширення інфекції в Україні. Також він додав, що подаровані монітори можна буде використовувати і у інших клінічних ситуаціях.

Радий, що рівненські лікарі матимуть краще технічне забезпечення. Вони рятують наші життя, а ми маємо їх підтримувати. Окрім моніторів, завезли також засоби захисту і захисні екрани“, – розповідає політик.

Передали сучасні модульні монітори до апаратів ШВЛ рівненським лікарям ?‍⚕️Такі медичні «комп’ютери» дозволяють…

Опубликовано Дмитро Соломчук Среда, 29 апреля 2020 г.

Підприємець Роман Курис також акцентує увагу на тому, що ці монітори дозволять вберегти медиків, від зайвого фізичного контакту з пацієнтами і, як наслідок, мінімізують для лікаря можливість підхопити інфекцію.

Сьогодні разом з Дмитром Соломчуком передали рівненським медикам модульні монітори пацієнта. Ці апарати в автоматичному режимі відстежують життєво важливі показники хворих. Зараз вони особливо ефективні, бо лікарі працюють у спеціальних захисних костюмах, що ускладнює роботу“, – розповідає підприємець.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=256311652182028&id=100034095859930

Читайте також: В Україні вводять “адаптивний карантин”

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward