“Українською смачніше”: рівненський нардеп публічно підтримав бізнес з проукраїнською позицією

event 15:13 Неділя 05 Липня 2020

Політик Дмитро Соломчук, публічно закликав підтримувати українське виробництво, купуючи товари в проукраїнських підприємств.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук, на прикладі рівненського McDonald’s, розповів про важливість підтримки бізнесу з проукраїнською позицією. 

Коментар: Для мене особисто важливою є підтримка бізнесу, який відстоює проукраїнську позицію, навіть якщо це не українська компанія. Наше завдання зробити так, щоб в Україні з’являлися сотні тисяч маленьких “макдональдсів”. І я зараз про позицію, а не фастфуди – розповідає Дмитро Соломчук.

Нагадаємо, що мовна політика компанії McDonald’s викликала дискусії в українських соцмережах.

Все почалося з невдоволення деяких клієнтів можливістю зробити замовлення в ресторанах компанії лише українською чи англійською.

У McDonald’s відповіли, наголосивши, що основною мовою спілкування компанії в Україні є українська.

Коментар:Відповідно до законодавства про мову, у компанії МакДональдз в Україні основною мовою комунікації є українська. Державною мовою ведеться вся офіційна документація, здійснюється рекламна комунікація, спілкування у соціальних мережах, наведена інформація на сайті та в куточку споживача“, – повідомили в пресслужбі компанії.

Читайте також: “Залишилися вірними у 2014 році”: сьогодні українські воїни отримали власне житло

Останні новини
24.06.2024, Понеділок
23.06.2024, Неділя
22.06.2024, Субота
21.06.2024, П’ятниця
20.06.2024, Четвер
19.06.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward