Рівненський залізничний вокзал змінює режим роботи

event 11:43 Вівторок 17 Березня 2020 ПОДІЇ

Львівська залізниця повідомляє, що із завтрашнього дня, 18 березня, зупиняється внутрішнє пасажирське сполучення.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Це тимчасова міра у боротьбі з короновірусом. Тому на певний час буде призупинене приміське, міське, регіональне сполучення. Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня.

Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси – без стягнення додаткових зборів. Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований.

Картинки по запросу "рівненський вокзал"

Коментар: “Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі. Також нагадуємо, що квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси. Вантажні залізничні перевезення тривають”, – йдеться у заяві залізниці.

У Рівненській дирекції львівської залізниці відмовилися будь-що коментувати, зазначивши, що уся інформація знаходиться на офіційному сайті.

Як уточнив директор рівненського вокзалу Олександр Мулявка, вокзал буде працювати в оперативному порядку, на роботі буде лише черговий персонал. Це усе відповідно до розпорядження президента і Кабміну.

Наразі невідомо, наскільки часу припинене залізничне сполучення. Попередньо – до 3 квітня.

Джерело: Рівне Вечірнє

Читайте також: В Україні припиняють свою роботу міжміські перевезення та метро

Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward