Освітян Рівненщини нагородили з нагоди професійного свята

event 19:40 П’ятниця 02 Жовтня 2020 РІВНЕ

Вчителі Рівненщини відзначають День працівників освіти, що традиційно припадає на першу неділю жовтня.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Напередодні професійного свята у Рівненській обласній державній адміністрації відбулися урочистості. У святкових заходах взяли участь освітяни, представники влади, управління освіти та науки області Рівненщини.

Коментар: “В минулому році ви стикнулися з новими викликами, що пов’язані з пандемією. Освітній процес став виключно дистанційним. На сьогодні головне ваше завдання – створити безпечне середовище для навчання. Адже від цього залежить найголовніше – життя кожної дитини”, – зауважив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Також посадовець наголосив, що Рівненщина – у трійці лідерів серед областей, які активно створюють сучасне освітнє середовище у рамках “Нової української школи”. І в цьому чи не найголовніша роль вчителів. Вони активно долучаються до модернізації класів, впроваджують інноваційні технології.

Після цього освітянам вручили відзнаки педагогам за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток національної освіти, високі трудові здобутки та професійну майстерність. Серед них – викладачі ВНЗ, загальноосвітніх закладів. Почесними грамоти нагородив освітян голова обласної ради Олександр Данильчук.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи в професійній діяльності Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагородили ректора Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, обласну депутатку Аллу Черній.

А рішенням уповноваженого Президента України з прав людини Миколи Кулеби Почесною грамотою Уповноваженого Президента України з прав дитини за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну позицію щодо захисту прав та свобод дітей нагородили начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Петра Коржевського.

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Читайте також: “Сильні духом. Мами”: у Рівному відбудеться фотопроєкт присвячений відважним жінкам

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward