Офіційно повідомили про наслідки сьогоднішнього ракетного удару по Україні

event 17:49 Понеділок 05 Грудня 2022 ПОДІЇ
raketna ataka

Нині українці знову ліквідовують наслідки ракетного удару росіян. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

У Київській, Вінницькій та Одеській областях є влучання в енергооб’єкти — повідомив прем‘єр-міністр Шмигаль. У деяких регіонах застосовані екстрені відключення для збалансування системи й уникнення аварій. Рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків атаки

Постраждала навіть Молдова. Там на кордоні впала російська ракета, також молдаван попередили про можливі відключення світла.

За даними військового блогера Євгена Карася, росія випустила по Україні близько 100 ракет. Більшість з них ефективно збила ППО. Більше того, ефективну роботу сил протиповітряної оборони сьогодні було дуже помітно. На Полтавщині сили ППО збили 10 із 10 ракет. Повітряне командування «Схід» збило 15 російських ракет. 

За словами Зеленського, ППО збили більшість ракет. 

На жаль, унаслідок влучання загинули двоє людей у Новософіївці на Запоріжжі. Ще троє поранені – серед них дитина. 

Також серйозний удар був по Одесі. У місті зникло світло та вода. В Одесі був приліт по підстанції, яка постачає електрику до Біляївської насосної станції, – повідомив мер міста Труханов. В цілому там були пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. 

За інформацією “Укренерго” було влучання ворожих ракет у об’єкти критичної інфраструктури. Так, на Сумщині, Миколаївщині та Житомирщині застосовані екстрені відключення електроенергії. 

Також є руйнування інфраструктури в Кривому Розі. 

Нагадаємо, що при цьому всьому в Одесі сьогодні затримали фанатку путіна, яка закликала росію “активніше бомбардувати Україну”

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward