Багаторазова чемпіонка України провела “розминку” для учнів Рівненщини

event 13:46 П’ятниця 20 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Працівники “Обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області організували для школярів зустріч з успішними спортсменами Рівненщини.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Цього разу в рамках спортивно-масового заходу “Розминка від чемпіона” гості завітали в Постійненську ЗОШ, Деражненської ОТГ. Тутешні учні мали можливість познайомитись з успішною спортсменкою, багаторазовою чемпіонкою України, кандидатом у майстри спорту з легкої атлетики Ольгою Мосійчук, яка є вихованкою Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю, а зараз студенткою РДГУ.

Зустріч відбувалася у спортивному залі школи. Після представлення спортсменки та нагородження переможців традиційного конкурсу малюнків на спортивну тематику, що проходив у школі напередодні, Ольга розповіла про свій шлях у спорті та власні досягнення. Адже, займаючись легкою атлетикою з 13 років, в 16 вона вже стала кандидатом у майстри спорту.

Традиційно друга частина зустрічі розпочалась із спільної розминки, що складалася з комплексу вправ для розігріву м’язів, які виконують атлети перед початком тренувань.- Легка атлетика відрізняється своєю багатогранністю.

Не дивлячись на те, що вона має чітке розділення між дисциплінами, такими як біг, ходьба, стрибки, метання і багатоборство, вона включає і ряд загальних, всім доступних занять і вправ. Вони будуть корисні не тільки спортсменам як розминка, але і аматорам будь-якого віку, – наголосила спортсменка.

Не обійшлося і без майстер-класу, де діти мали унікальну можливість на практиці випробувати себе. На завершення всі бажаючі могли зробити селфі з Ольгою Мосійчук.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: “Без жодних таблеток”: Комаровський розвіяв міф стосовно лікування кашлю

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward