Астрологи назвали знакам Зодіаку, яким судилося бути самотніми до кінця своїх днів

event 05:23 П’ятниця 14 Квітня 2023 БЛОГ

Астрологи розповіли про два знаки Зодіаку, чиї представники часто бувають самотні в старості. Це все з тієї причини, що в молодості вони занадто вибірково ставилися до претендентів на роль другої половинки, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Овни – це взагалі дуже перебірливі, і, як всім відомо, вперті люди. Вони шукають свій ідеал, категорично відмовляючись миритися з будь-якими недоліками в своєму партнері. При цьому самі Овни теж часом бувають далекі від ідеалу: вони можуть вимагати від другої половинки ідеального тіла, вражаючою кмітливості, ерудованості і начитаності, а також хороших заробітків, пропонуючи при цьому миритися з його характером, оскільки сам Овен думає, що недоліків у нього бути не може. 

Саме таке ставлення до людей і стає причиною того, що Овни проводять своє життя на самоті.

Читайте також: Любовний гороскоп на 14 квітня: що обіцяють астрологи

Терези

Терези чимось схожі на Овнів, адже вони часто в голові вимальовують ідеальну картинку людини, яку потім все життя шукають. Звичайно, вони не хочуть витрачати себе і свій час на тих, хто “не дотягує” до образу в їхній голові, тому часом в молодості вони не мають постійного партнера. 

На старості років Терези можуть шкодувати про те, що втратили час на пошуки чогось, що самі собі придумали – саме в зрілому віці до них приходить розуміння того, що ідеальних людей не існує. 

Астрологи кажуть, що навіть в старості Терези, розуміючи свої помилки юності, не готові на серйозні стосунки.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward