Яким має бути обладнання для басейнів

event 10:21 Четвер 30 Вересня 2021 БЛОГ

Розкішний басейн на власній ділянці або першому поверсі будинку вже давно перестав бути недосяжною фантазією. Сучасне обладнання, вибрати яке допоможе магазин 8×4, зробить басейн безпечним, комфортним і надійним. Чим же саме слід оснастити його – читайте далі.

Системи фільтрації води

Під час експлуатації в басейн неминуче потрапляють частинки пилу і бруду, пісок, органічні відходи. Щоб вони не засмічували воду, необхідні надійні фільтраційні системи. Вони включають в себе такі компоненти як насос (він подає воду до фільтру під тиском), система забору води, трубопровід, який перекачує воду поза басейном, системи управління фільтрацією води.

Обладнання для нагріву води

Щоб температура води в басейні цілий рік була приємною, необхідні теплообмінники, проточні нагрівачі, сонячні колектори, а також теплові насоси. Залежно від комплектації обладнання, басейн може залишатися функціональним навіть при -10 градусів за Цельсієм. Корисним доповненням стане солярна плівка для басейну – вона допомагає зберігати тепло води і економити електроенергію на підігріві.

Дезінфекційні агенти

Крім фільтрації від крупнодисперсних частинок, необхідно забезпечити дезінфекцію басейну, адже в воду з легкістю можуть потрапляти бактерії і одноклітинні тварини-паразити. Хімія для догляду за басейном підбирається згідно з обсягом резервуара, тривалості експлуатації.

Комплектуючі

При облаштуванні басейну не обходиться без таких дрібниць, як фітинги, дозатори для хімії, градусники, ремонтні комплекти. Все це знайдеться на сайті «8х4».

Допоміжні аксесуари

Щоб басейном було зручно і комфортно користуватися, його оснащують сходами, освітлювальними приладами. Ви можете встановити водоспад для басейну або фонтан, щоб зробити купання більш різноманітним і захоплюючим. Також, якщо в будинку живе спортсмен, можна обладнати резервуар спортивним обладнанням – водним мотоциклом, платформою для стрибків.

Басейни громадського використання

На сторінках магазину «8х4» ви зможете знайти обладнання не тільки для приватних невеликих басейнів, але і для басейнів громадського використання.

Тут також є:

  • сходи і поручні;
  • роздільники доріжок;
  • підйомники для інвалідів;
  • високопотужні насоси і фільтраційні системи;
  • вся необхідна хімія для щоденного догляду за басейном.

Крім того, на 8×4.com.ua ви знайдете обладнання для аквапарків, пилососи для басейнів, генератори хвиль і так далі.

Теги: реклама
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward