“Якщо набридли валентинки та шоколадки”: як оригінально відсвяткувати день Святого Валентина?

event 11:36 Середа 10 Лютого 2021 БЛОГ

Якщо сердечка, шоколадки та оберемки квітів в День святого Валентина — це занадто банально, тоді пропонуємо вам декілька нових та оригінальних ідей як провести цей день.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Перше побачення

Відновити в пам’яті перше побачення і здійснити “паломництво” по пам’ятних для вашої пари місцях. Прогуляйтеся до місця вашого знайомства, затримайтеся там, де стався перший поцілунок, загляньте в ресторанчик, де пройшло перше побачення, згадайте, коли і де відбулося зізнання в любові, — приємні спогади точно сколихнуть ваші почуття!

Ідеальні незнайомці

Вечеря в ресторані — не сама оригінальна ідея, але можна внести в неї родзинку. Ведіть себе так, немов ви тільки що познайомилися і намагаєтеся справити один на одного враження. Тобто інсценуйте перше побачення — повірте, ви подивіться один на одного іншими очима.

Боді-арт

А чому б і ні? Боді-арт точно зробить ваш вечір незвичайним і стане чудовою прелюдією до пристрасного сексу. Все, що вам знадобиться, — фарби для малювання на тілі, кілька пензликів і ваша фантазія. Тигрові смужки, птиці, квіти, елементи гардероба — вибір малюнка за вами.

Урок танців

Спільний пробний урок танців подарує справжній вибух емоцій. Вважаєте, що не вмієте танцювати? Даремно. Трохи терпіння — і результат вас здивує, як у героїв фільму «Брудні танці».

Фотосесія

Незвичайна фотосесія — ще один спосіб нестандартно провести День святого Валентина. З професійним фотографом або без, в оточенні надувних сердець або на природі в зимовому лісі — позуйте, посміхайтеся, кривляйтеся, міняйте вбрання. А потім зробіть колаж з найвдаліших фото — і це буде по-справжньому “незабутнє” свято.

Рольові ігри

День святого Валентина — ідеальний момент, щоб спробувати щось новеньке в сексі. І якщо ви ще не практикували рольові ігри, саме час зробити це. Медсестра і пацієнт, викладач та студентка — додайте гостроти і новизни у ваше сексуальне життя.

Антипобачення

Якщо у вас статус “без пари”, це зовсім не означає, що в День всіх закоханих потрібно сумувати на самоті. Проведіть цей день на антипобаченні з давнім другом або подругою, які теж поки в пошуку своєї “половинки”. Влаштуйте флешмоб на саму смішну історію про побачення, написавши пост на своїй сторінці в соцмережі. Або зберіться з подругами дівич-вечір, попліткуйте про колишніх, влаштуйте вечір ворожінь, подивіться романтичний фільм.

Проведіть цей день так, як подобається саме вам, врешті-решт слово “любов” варто трактувати в найширшому сенсі – в тому числі як любов до себе.

Джерело: сайт LIVE. NV

Читайте також: “Тільки не шкарпетки!”: кращі ідеї, що подарувати коханому на 14 лютого

Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward