У росії вимагають визнати “іноагентом” актрису Яну Троянову

event 18:17 Вівторок 30 Травня 2023 Шоу-бізнес

У недавньому інтерв’ю YouTube-каналу “ВДудь” Троянова заявила, що росія – це дно, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Росіяни вимагають визнати зірку серіалу “Ольга” Яну Троянову “іноагентом”. Хвиля збурень піднялася після інтерв’ю Троянової YouTube-каналу “ВДудь”. Там зірка заявила:

Коментар: Телевізор повністю віддався пропаганді. Люди там (в росії, – ред) виживають. Я народилася на дні, і знаю, як живе основна частина населення нашої країни. Це не життя, а постійна боротьба. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба в школу зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять“.

Як повідомили росЗМІ, до Генпрокуратури звернувся глава Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін. Він заявив, що Яна Троянова може отримувати гроші від України, а також фінансувати ЗСУ. Бородін закликав заборонити Трояновій в’їзд до росії. 

Читайте також: Після зустрічі з папою Римським режисер Мартін Скорсезе заявив, що зніме фільм про Ісуса

Хто така Яна Троянова

Троянова – відома російська актриса театру і кіно. Прославилася за ролями у фільмах “Волчок”, “Жити”, “Кококо”, “Країна ОЗ”, а також в серіалі “Ольга”.

Після початку повномасштабної війни в Україні Яна виїхала з росії спочатку до Туреччини, а потім до Франції, де живе донині. Актриса виступає проти кровожерливої кремлівської політики.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward