Українські медики розповіли про нові симптоми мутованого коронавірусу

event 18:50 Четвер 25 Лютого 2021 ПОДІЇ

Медики із Закарпаття заявили, що перебіг коронавірусної хвороби змінився. Вірус мутував, проявляється новими симптомами, а також адаптувався до традиційного лікування.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Таку заяву зробив директор Департаменту охорони здоров’я Закарпатської обласної держадміністрації Анатолій Пшеничний під час брифінгу.

Чиновник каже, що медики, які працюють з ковід-пацієнтами, називають нехарактерні симптоми. Серед них блювота, діарея і глухота. Такі прояви пов’язують з мутацією вірусу.

Коментар: Якщо раніше, ще півроку тому, мова йшла про втрату нюху і смаку, то зараз COVID-19 проявляється по-іншому. Якщо раніше у одиниць фіксувалися такі прояви, як блювота, діарея – зараз це стало відбуватися частіше. Також медики говорять про порушення слуху, таку приглухуватість“, – каже Пшеничний.

Від також додав, що мутований вірус адаптувався до традиційного лікування і відрізняється швидкоплинністю процесу.

Коментар:Вірус зараз став не настільки чутливим до тих методів лікування, які були ще пів року тому. Також медики відзначають іншу швидкоплинність процесу хвороби, викликаної мутованим коронавірусом“, – заявив чиновник.

Джерело: сайт РБК Україна

Читайте також: Стало відомо, скільки людей із COVID лікуються в лікарнях Рівненщини

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward