На Сумщині п’яний водій протаранив припарковане авто та почав вести прямий ефір з місця ДТП: доки поліція складала протокол, водій продовжив пиячити

event 12:20 Четвер 28 Березня 2024 ПОДІЇ

Аварія, в якій дивом ніхто не постраждав, трапилася 26 березня о 18.30, в одній із центральних частин Глухова. Рухаючись вулицею Ціолковського, водій транспортного засобу “Нива” не обравши безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням, влетів у припарковану “Шкоду”. У момент зіткнення в машині, що стояла на узбіччі, нікого не було. Втім, власник пошкодженого транспорту швидко прибув на місце автопригоди.

Як розповіла дружина власника іномарки, її чоловік намагався поспілкуватися із винуватцем, але порозуміння не вийшло, бо він не реагував на зауваження і поводив себе зухвало. До того ж у діалог втручалися товариші порушника – вони лаялися та провокували бійку, пише hlukhiv.info.

Під час розбірок пасажири під “градусом”, що їхали разом з водієм влаштували прямий ефір в одну з соцмереж, втілившись у роль стримерів. На загал вони демонстрували наслідки вчиненої автопригоди. А після – продовжили пиячити разом з водієм прямісінько у понівеченому “ВАЗі”, поки правоохоронці проводили оперативно-слідчі дії. Щобільше, “стримери” охоче позували на камеру жінки власника “Шкоди”, не стримуючись при цьому у висловленнях на її адресу.

Читайте також: На Львівщині чоловік відмовився йти до ТЦК через релігію: як його покарали

В результаті аварії іномарка отримала значні механічні пошкодження, адже “Нива” протаранила “Шкоду” на кілька метрів вперед.

Згодом водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Алкотестер зафіксував 1,86 проміле – це у 9 разів перевищує допустиму норму. На керманича складено відповідні адміністративні матеріали.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward