Чому варто вибрати відпочинок в Єгипті

event 10:31 Вівторок 03 Серпня 2021 БЛОГ

Пляжний відпочинок в Єгипті – це божественний релакс на блискучих берегах. Де ще, як не тут можна зануритися в атмосферу любові, поніжитися на білому шовковистому пісочку, поплавати в чистих і теплих водах. Курорти Єгипту незрівнянні, вони зачіпають душу навіть самих розпещених відпускників.

Поїздки в чарівну Хургаду, вишуканий Сахл Хашіш, тури в Шарм-ель-Шейх – рай для любителів високоякісного відпочинку за доступними цінами. Потребуєте умиротворення? До ваших послуг «єгипетська Венеція» – витончена Ель-Гуна, немов примарна ілюзія, що виросла на острівцях.

Дайвінг

Чисті, незаймані узбережжя курорту приваблюють велику кількість любителів безтурботно повалятися на пляжі. Якщо ж вибір туриста випав на активний відпочинок, дайвінг – кращий вибір. Під терміном «дайвінг» прийнято розуміти будь-який вид пірнання з аквалангом, будь то звичайне занурення або ж спортивне плавання.

Температура тутешньої води підходить для будь-якого виду підводного відпочинку. У самий теплу пору року вона досягає +28 градусів Цельсія, а в найбільш холодний місяць сезону рідко опускається нижче +16. Дайвінг-тури в Єгипет можна придбати, в тому числі, по гарячій путівці на Putevka.ua.

Транспорт

Між містами переміщаються на літаках, поїздах і автобусах. Автобуси – більш економічний варіант, тому туристи часто вибирають саме цей вид транспорту. Але, наприклад, зі столиці на курорти Синайського півострова простіше дістатися літаком.

Здійснювати подорожі по країні можливо і на поїздах, при цьому вибираючи найбезпечніші і популярні транспортні гілки.

У Єгипті існують 2 види автобусів. Туристичні вважаються найбільш комфортними, хоча, і звичайні автобуси користуються популярністю у туристів. Перед поїздкою по путівці в Єгипет необхідно поцікавитися у свого туристичного агентства чи є в даному транспорті кондиціонер.

Основний транспорт, що курсує по столиці – маршрутні мікроавтобуси. Якщо вирішили поїхати на таксі, майте на увазі, що вночі в Каїрі вартість нижче, ніж вдень. Про вартість проїзду потрібно домовлятися заздалегідь.

Чим зайнятися в Єгипті

Відпочиваючи в Єгипті, не забудьте про захоплюючі поїздки в аквапарк і природні заповідники. Шанувальники адреналіну і гострих відчуттів залишаться задоволені, адже на них чекає джип-сафарі в Єгипті.

Нічний відпочинок в Єгипті представлений з усім розмахом і блиском. Бажаєте танцювати всю ніч? Поспішайте на стильні дискотеки. Хочете насолодитися шоу з ефектними арабськими танцівницями – вирушайте в дорогі престижні клуби.

Шанувальників спокійного проведення часу чекають шикарні ресторани, де можна не поспішаючи розслабитися і відчути свою дозу щастя.

Теги: реклама
Останні новини
18.05.2024, Субота
17.05.2024, П’ятниця
16.05.2024, Четвер
15.05.2024, Середа
14.05.2024, Вівторок
13.05.2024, Понеділок
12.05.2024, Неділя
11.05.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward