Стало відомо, коли Кабмін розгляне варіанти подальшого карантину

event 13:52 Вівторок 01 Грудня 2020 ПОДІЇ

Кабмін у середу розглядатиме варіанти щодо подальших карантинних обмежень, які запропонує Міністерство охорони здоров’я із врахуванням результатів карантину вихідного дня.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це повідомив міністр уряду Олег Немчінов.

Коментар: Ми чекаємо зараз офіційні висновки Міністерства охорони здоров’я за підсумками реалізації протягом трьох тижнів карантину вихідного дня. Вже на підставі цього будуть ухвалюватися якісь подальші рішення. Я думаю, що ми завтра будемо бачити пропозиції МОЗ і відповідно до цього будемо ухвалювати рішення“, – розповів він.

За його словами, результати аналізу, який робив секретаріат РНБО, показали зниження активності українців протягом дня у вихідні.

Коментар: “Якщо ви подивитеся статистику по зростанню кількості захворюваності, то, звичайно, тижневі показники говорять про те, що йде суттєве уповільнення та фактична стабілізація кількості тих осіб, які захворіли та виявлені“, – додав урядовець.

Міністр також зазначив, що в КМУ розглядають варіанти припинення економічної активності, але вони можуть бути скориговані з урахування ситуації в тій чи іншій галузі.

Водночас Немчінов не узявся коментувати інформацію щодо можливого запровадження “інтелектуального локдауну”, про який говорять деякі політики.

Коментар: “Насправді важко коментувати те, що ще не ухвалене“, – сказав він.

Джерело: сайт Рубрика

Читайте також: Від чого залежить допомога бізнесу на карантині – відповідь СН

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward