“Нас виганяють з ринку”: рівненські підприємці звернулися за допомогою до нардепа

event 18:04 Понеділок 13 Липня 2020 ПОДІЇ

Міська влада планує очистити вулицю Шевченка для проїзду автомобілів та заборонити торгівлю на цій території. Також, проїзд для транспорту планують відкрити на двох прилеглих вулицях – Базарній та Пересопницькій.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Нині ж на цій вулиці працює декілька сотень підприємців, які займаються роздрібною торгівлею. Вчора, 12 липня, з підприємцями які працюють на центральному ринку, вулицях Шевченка, Базарна та Пересопницька зустрівся нардеп Дмитро Соломчук. Він спілкувався з невдоволеними торговцями, яким міська влада заборонила працювати на вищевказаних вулицях. 

Коментар:Місцева влада вирішила викинути з ринку близько 500 підприємців! Людей, котрі працюють на своєму місці більше 20 років! Під час пандемії, економічної кризи, коли кожен підприємець працює, щоб принести додому хоча б 200-300 гривень“, – розповідає Дмитро Соломчук.

Зустріч з ініціативною групою підприємців центрального ринку

Провів зустріч з ініціативною групою підприємців, що працюють на центральному ринку, вулицях Шевченка, Базарна та Пересопницька.Місцева влада вирішила викинути з ринку близько 500 підприємців! Людей, котрі працюють на своєму місці більше 20 років! Під час пандемії, економічної кризи, коли кожен підприємець працює, щоб принести додому хоча б 200-300 гривень.Щоб зняти з себе відповідальність за такі дії, влада вирішила зробити опитування 400 рівнян та перекласти відповідальність на них. Я розумію, що ринок в центрі міста не всім комфортний, але надайте не гіршу альтернативу, компенсацію. Люди працювали на місто, на владу 10-ки років, забезпечуючи рівнян доступними товарами. Захищав підприємців і буду захищати. Готуємо звернення до відповідних органів. Всі герої бабцю з ринку прогнати. Ви краще боріться з незаконними забудовами, заторами в місті, освітленням вулиць та іншими господарськими справами займіться. Хоч перед виборами!

Опубликовано Дмитро Соломчук Понедельник, 13 июля 2020 г.

Нардеп вважає, що проведене напередодні опитування 400 рівнян, за яким більшість проголосували проти торгівлі в цих місцях, не показує повної ситуації. На його думку, підприємцям повинні надати не гіршу альтернативу або компенсацію.

Коментар:Я розумію, що ринок в центрі міста не всім комфортний, але надайте не гіршу альтернативу чи компенсацію. Люди працювали на місто, на владу десятки років, забезпечуючи рівнян доступними товарами“, – прокоментував народний обранець.

Депутат пообіцяв зайнятися цим питанням і вже найближчим часом направити звернення до міської ради аби підприємці могли і надалі працювати.

Читайте також: В Україні вироблятимуть електрокари Volkswagen

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward