Через Навального у Росії забороняють TikTok

event 17:08 Четвер 21 Січня 2021 ПОЛІТИКА

У Росії на тлі підготовки масових акцій за звільнення Олексія Навального заговорили про необхідність заборонити соцмережу TikTok.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

З ініціативою заборонити TikTok виступила Голова “Асоціації батьківських комітетів та спільнот” Ольга Леткова.

“Це Західні соціальні мережі, вони всіляко нашими дітьми маніпулюють, аби вивести їх на вулиці й влаштувати тут… як у сусідніх країнах – на Україні та в Білорусі. На протестах, безумовно, будуть провокації й спроби перетворити це на криваві бійні. Якщо соціальні мережі роздають дітям інструкції, як себе вести, очевидно, що це спроба перевороту, яка диригується на Заході” – стверджує Ольга Леткова.

Слід зазначити, що TikTok – не Західна, а китайська соцмережа. Адміністрація президента Трампа минулого року також намагалася заблокувати мережу в США.

У TikTok та на інших майданчиках стали масово з’являтися ролики із закликами до “прогулянок” 23 січня, коли прихильники Навального збираються вийти на акції на його підтримку.

Російська генпрокуратура сьогодні затребувала обмежити доступ до матеріалів в мережі, що закликає до протестів в суботу. Відомство направило в Роскомнагляд вказівки блокувати інформацію із закликами виходити на вулиці.

Джерело:сайт Уніан

Читайте також:У Молдові визнали незаконним особливий статус російської мови

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward