Відомий Рівненський спортсмен провів “розминку” для школярів

event 16:01 П’ятниця 31 Січня 2020 ПОДІЇ

В Білокриницькій ЗОШ заслужений майстер спорту, чемпіон світу з танців на візках серед спортсменів з порушеннями ОРА Іван Сівак провів “Розминку для чемпіона”

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Коментар: “ – Танці для мене – це не просто заняття. Це життя, що наповнене бажанням вдосконалюватись, вчитись, рухатись вперед. Головне – ніколи не здаватись!”,  – так розпочав спілкування з дітьми відомий спортсмен Іван Сівак.

Деталі: “Розминка від чемпіона” – це захід яких вже на протязі багатьох років знайомить школярів Рівненщини з видатними спортсменами рідної області.

На цей раз діти мали можливість спостерігати за майстром своєї справи, чемпіоном світу Іваном Сіваком. До речі, рівнянин нещодавно в черговий раз підтвердив звання найкращого в світі з спортивних танців на візках. 

Під час зустрічі, юні учасники “розминки” з захопленням розглядали спортивні трофеї, які привіз з собою спортсмен та засипали його запитаннями. 

Після нагородження призами переможців шкільного конкурсу на найкращий спортивний малюнок, титулований гість виконав попурі із номерів, з якими він підкорював світові танцювальні майданчики.

Скандальну “карету” з конями, яка возила дітей до школи, замінили на комфортний автобус (відео)

Однак справжньою родзинкою виступу став один із найкращих сольних танців спортсмена, з яким він виборов «золото» на чемпіонаті світу.

Оскільки багато школярів вже мали досвід в танцях, відомий спортсмен запропонував їм випробувати свої можливості у стилі «комбі» (де в парі один з учасників на візку). Діти без роздумів погодилися на таку імпровізацію.

Нагадаємо, що учні шкіл Рівненщини мають можливість зустрітися з відомими спортсменами завдяки ініціативі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області.

Джерело: ВЦФЗН «Спорт для всіх»


Читайте також:
“Рівненські Конор і Хабіб”: дві сусідки так побилися, що одна з них потрапила до лікарні

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward