Стало відомо, скільки рівненських гвардійців щепилися від COVID-19

event 15:33 Середа 28 Липня 2021 РІВНЕ

Військовослужбовці військової частини 3055 Нацгвардії України з міста Рівне майже усім особовим складом зробили щеплення проти Covid-19.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Усі військовослужбовці вакцинувалися на базі поліклініки ДУ ТМО МВС України у Рівненській області. Гвардійці мали вакцини на вибір: AstraZeneca та CoronaVac. Деякі, за бажанням, проходили щеплення у сімейного лікаря тими вакцинами, які були в наявності там. 

До речі, майже половина військових вже встигла пройти ревакцинацію. 

Начальниця медичної служби 2 Галицької бригади підполковник Галина Трофименко впевнена, що така висока цифра вакцинованих зумовлена високою ознайомчою роботою з особовим складом.

Коментар: До особового складу приходили лікарі-інфекціоністи, які відповідали на усі питання особового складу про види вакцин та побічні реакції. Окрім того, гвардійці розуміють, що вони мають постійний контакт з місцевим населенням: під час несення служби з охорони громадського порядку чи при виконанні інших завдань. Саме тому вони мають бути захищеними для себе, своєї родини та населення“, – розповідає підполковник медичної служби Галина Трофименко.

Нагадаємо, що нацгвардійці, як і представники інших силових відомств, медики та ті групи осіб, які знаходилися на першій лінії оборони проти Covid-19, почали вакцинуватись одразу, як в Україні з’явилася вакцина. Активна кампанія по щепленню особового складу Національної гвардії України досі триває.

Джерело: Військова частина 3002 ЗТУ НГУ

Читайте також: Сніжні горби Рівненщини: в мережі з’явилися неймовірні фото “Білих гір”

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward