Віталій Герман: “Я не боюся йти до людей!”

event 11:59 Четвер 08 Жовтня 2020 РІВНЕ

Зараз багато кандидатів на посаду міського голови Рівного намагаються говорити з людьми за допомогою білбордів та соціальних мереж. Чому ж вони бояться йти в люди, спілкуватися з рівнянами у дворах та на вулицях?

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Бо не знають, що сказати, не можуть розповісти про те, що вже було зроблено, і те, що планують втілити. Та серед кандидатів на посаду міського голови Рівного є той, кому зовсім не страшно говорити з людьми про проблеми міста та їх вирішення, відповідати на незручні запитання та вступати в діалог. Мова – про Віталія Германа.

Чому Герману легко проводити зустрічі з виборцями? Бо йому нічого приховувати. Він не боїться дивитися в очі людям, йому не соромно розповісти про всі ті успішні проєкти, які завдяки його щоденній праці були реалізовані у нашому місті.

Коментар: “Мені приємно щодня проводити по три, а то й більше зустрічей з рівнянами. Адже саме в живому спілкуванні народжується істина. Вони розповідають про свої проблеми, які потребують нагального вирішення, і ми разом напрацьовуємо план дій, який будемо втілювати разом після 25 жовтня. 

Прикро, що роками проблеми людей замовчувалися, на них не звертали увагу, але прийшов час, щоб стратегія розвитку Рівного, яку ми напрацювали, була втілена у життя”, – говорить Віталій Герман.

Віталій Герман зазначає, що питаннями, які найбільше хвилюють людей є якісна медицина, облаштування прибудинкових територій, освітлення вулиць, створення нових робочих місць, розвиток спорту, збереження культури та комплексний підхід до його розбудови.

Коментар: “Хочу, щоб наше місто стало доступним та затишним для всіх категорій населення. Наша команда виступає за якісну та доступну медицину, адже усі мають право бути захищеними – незалежно від віку, фінансового та соціального статусу. Прагну, щоб влада стала другом підприємців, створюючи вигідні умови для розвитку малого та середнього бізнесу.

Нам важко спостерігати, як з року в рік у місті, яке славиться чемпіонами, спорт не розвивається. Рівне потребує комплексного підходу у розбудові, адже наше місто заслуговує на красиве обличчя. Наша команда бореться за традиції та історію рідного краю, збереження та відновлення нових пам’яток, бо це так важливо – залишити спадщину дітям. Ми – це команда, яка готова одразу розпочати активні зміни задля розвитку Рівного”, – зазначає під час зустрічей з виборцями кандидат.

Самі ж рівняни зазначають, що добре знають Віталія Германа як ідейного натхненника позитивних змін у Рівному, автора проєкту Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, автора проєктів “Майстерня міста Рівне”, рівненський геопортал. Тому з радістю спілкуються з ним та готові підтримати його вже 25 жовтня.

Коментар: “Тільки Віталій Герман може стати міським головою, завдяки якому Рівне почне змінюватися. Він довів це завдяки своїм успішним проєктам. Тож саме за нього ми готові віддати свій голос”, – наголосила під час зустрічі рівнянка Світлана.

Джерело: сайт Ого

Читайте також: “Врятуємо рівненський гідропарк”: Віталій Герман замовив перевірку рівня забрудненості води

Останні новини
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward