Троє депутатів зі Слуги народу починають перегони за посаду мера Києва

event 18:08 Понеділок 01 Червня 2020 ПОДІЇ

Нардепи від “Слуги народу” Олександр Ткаченко, Олександр Дубінський і Олександр Качура заявили про готовність поборотися за посаду мера Києва.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Усі вони оприлюднили таку інформацію у своїх сторінках в соціальних мережах.

Олександр Ткаченко у фейсбуці привітав жителів столиці з Днем Києва. На завершення вітального ролика Ткаченко заявив, що вирішив брати участь у праймеріз “Слуги народу” на вибори мера міста.

Коментар: Думаю, настав час повернути гордість за те, яке місто може бути сьогодні та завтра. Містом для людей, а не для ненажерливих чиновників чи забудовників. Місто, в якому жити гідно, красиво та приємно. Повернемо собі гордість за Київ“, – наголосив Ткаченко.

Олександр Дубінський розповів про свої наміри на YouTube каналі, де заявив що йому не подобається, як сьогодні розвивається Київ. І столицею керують не ті люди.

Коментар: Незручна конструкція, з якої не з’їхати, на яку заїхати нормально не можна, коштувала нам, киянам, 1,7 мільярда гривень або 67 мільйонів доларів. У Китаї за такі гроші будуть 5 мостів і стільки ж чиновників відправляють на розстріл. Нам також уже час“, – підкреслює Дубінський.

Олександр Качура на відміну від двох передніх “слуг”, не став заявляти про свої мерські амбіції. У ролику, який нардеп опублікував у соцмережах, він віршем говорить про красу та переваги Києва. І на завершення вітає киян зі святом.

Коментар: Це повинно бути від душі. У своїх колег я не побачив привітання. Я побачив початок агітаційної кампанії за себе як кандидата“, – заявив він.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: ТОП-6 найгарніших місць України, які повинен відвідати кожен

Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward