Рівне зможе заробити на відходах та очистити місто одночасно – Перемога Пальчевського

event 19:50 П’ятниця 09 Жовтня 2020 РІВНЕ

У Рівному вже багато років існує проблема зі сміттям – його сортуванням та утилізацією. У політичній силі “Перемога Пальчевського” заявили, що точкові заходи, які проводить місцева влада не призводять до жодних системних змін і не можуть розв’язати проблему комплексно. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: У Рівному потрібно не лише налагодити систему поводження зі сміттям, а й зробити так, щоб місто заробляло на відходах. Для цього слід залучити інвестиції у сферу переробки та енергетичної утилізації сміття“, – заявляють у партії.

Політична сила підготувала комплекс заходів, який зможе допомогти у боротьбі з поставленою проблемою:

  • сортування сміття;
  • використання альтернативного палива з твердих відходів;
  • врахування міжнародного досвіду з розв’язання проблеми та багато іншого.

У партії додають, що система поводження з відходами у Рівному передбачає одночасне запровадження ряду заходів: від правопросвіти у садочках й школах до оптимізації роботи сміттєпереробного заводу. 

Зауважимо, що більшість розвинених європейських країн вже давно запровадила такі технології у своїх містах. У партії Перемога Пальчевського акцентують, що після проходження до міської ради вони найперше займуться вирішенням проблеми зі сміттям, бо це дозволить не лише зберігати екологію краю, а й дозволить поповнювати місцевий бюджет.

Читайте також: У зоопарку Рівного з’явилася нова фотозона

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward