“Небачені масштаби”: у Рівному викрили величезний цех з виготовлення зброї

event 11:49 Четвер 16 Січня 2020 ПОДІЇ

Нещодавно до обласного управління стратегічних розслідувань надійшла інформація, що на території Рівненщини виготовляють травматичну та бойову зброю. Окрім цього, в регіоні відбувається і збут саморобних боєприпасів та збройних засобів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Вилучену зброю та вибухові пристрої направлено для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру” – повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, посилаючись на матеріали Рівненського управління стратегічних розслідувань Національної поліції України.

З Рівненського суду терміново евакуйовують людей

Деталі: В управлінні стратегічних розслідувань Рівненської області з’явилася інформація, що на території Рівненської області невідомі особи займаються збутом зброї. Під час розслідування правоохоронці встановили осіб, які збували виготовлену зброю. Окрім цього, вони виявили підпільний цех, в якому відбувалося виробництво.

Безпосереднє створення боєприпасів відбувалося у спеціально обладнаних гаражах у Рівному. Виготовлену зброю продавали як у Рівненській області, так і по решті території України.

Рівненські слідчі провели обшуки за місцем проживання підозрюваних та у підпільному цеху. Правоохоронці вилучили цсі виробничі потужності, запчастини, вже вироблені одиниці зброї та предмети, які схожі на вибухівку та патрони.

Джерело: сайт Рівне Вечірнє

Читайте також: В Рівному кандидати на посаду мера повинні внести по 321 тисячі грн

Автор:
Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward