Як позбутися цвілі: три дієві способи

event 10:56 Середа 25 Січня 2023 БЛОГ

Цвіль в житловому приміщенні з’являється по ряду факторів. Наприклад, стіни промерзають, кімната погано опалюється або в будинку підвищена вологість. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Як позбутися цвілі на стінах в приватному будинку

Найпоширеніший спосіб боротьби з цвіллю – звичайний столовий оцет. Його використовують нерозбавленим. Оцет нанести на уражену ділянку і дати повністю висохнути. Після цього його слід змити. Процедуру повторити кілька разів.

Важливо. Використовувати оцет для боротьби з цвіллю, звичайно, можна і в квартирі. Головне правило – добре провітрюйте приміщення.

Як позбутися цвілі за допомогою хлорки

Як позбутися від запаху цвілі і від самої цвілі одним махом? Використовуйте “Білизну”. Цей засіб продається у всіх господарських магазинах і супермаркетах. Запах у нього звичайно їдкий, але він відмінно дезінфікує і відбілює поверхню. 

Читайте також: Прості у приготуванні та дуже смачні ліниві вареники

Обробіть заражену ділянку стіни або стелі хлоркою, а потім змийте. Як і з оцтом – цю маніпуляцію потрібно виконати кілька разів.

Важливо. При роботі з хлоркою обов’язково використовуйте захисні рукавички і добре провітрюйте приміщення.

Як позбутися чорної цвілі на стінах

Перекис водню допоможе, якщо заражена цвіллю ділянка невелика. На відміну від двох попередніх засобів, цей не має запаху.

Перекис водню нанести на 10-15 хвилин. Потім заражене місце протерти щіткою, скребком або просто тканиною. Змити чистою водою.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward