Гороскоп на 20 березня: чого чекати Стрільцям, Козерогам, Рибам та іншим знакам Зодіаку в цей день

event 10:28 Субота 20 Березня 2021 ПОДІЇ

Цей день сприятливий для роботи над помилками. Необхідно проаналізувати події недавнього минулого і зробити важливі висновки зі зроблених вами помилок. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Гороскоп на 20 березня для Овнів

День — у всякому разі, другу його половину — необхідно присвятити собі: сходити до салону краси, побувати в басейні або лазні, прогулятися парком, а ввечері подивитися хороше кіно або почитати новий роман.

Гороскоп на 20 березня для Тельців

У вирішенні важливого життєвого питання не варто звалювати все на себе. Наодинці вам навряд чи вдасться з ним впоратися: попросіть допомоги. Близькі та рідні вам люди швидко стануть вам у пригоді.

Гороскоп на 20 березня для Близнят

Цей день сприятливий для примирення з людьми, сварка з якими тягарем лежить у вас на душі: сьогодні вам вдасться нарешті щиро поговорити і пробачити одне одного за образи і гріхи.

Гороскоп на 20 березня для Раків

Важливо дотримуватися обережності у вирішенні матеріальних питань: небажано не тільки укладати будь-які фінансові операції, але і навіть просто носити з собою велику суму грошей.

Гороскоп на 20 березня для Левів

Намагайтеся бути добрішими до людей, які вас оточують, навіть якщо вам здається, що вони цього не гідні: під впливом доброго ставлення вони цілком можуть стати кращими.

Гороскоп на 20 березня для Дів

День сприятливий для “розбору польотів” у взаєминах із близькими і рідними людьми: визначте, де і в чому ви не мали рацію, і намагайтеся загладити свою провину — можливостей зробити це у вас маса.

Гороскоп на 20 березня для Терезів

Цього дня складуться сприятливі умови для зміни іміджу: можна сміливо купувати новий одяг і змінювати зачіску — стрижка і інший колір волосся дозволять візуально скинути як мінімум десяток років.

Гороскоп на 20 березня для Скорпіонів

Не варто поспішати, погоджуючись на фінансову пропозицію, яка, незважаючи на вихідний, може бути зроблена цього дня: вона буде далеко не такою вигідною, як може здатися на перший погляд.

Гороскоп на 20 березня для Стрільців

У взаєминах із коханою людиною дуже важливо не згадувати минуле, в якому були не найкращі моменти: якщо ви хочете і далі йти разом з ним по життю, необхідно відпустити негатив.

Гороскоп на 20 березня для Козорогів

Сьогодні вам навряд чи вдасться залучити до себе увагу людей, які вас оточують, навіть близьких і коханих: всі вони будуть зайняті винятково собою, так чому б і вам не вчинити відповідним чином?

Гороскоп на 20 березня для Водоліїв

Скористайтеся вихідним, щоб підвищити свою фізичну активність: звичайно, не варто кидатися в кар’єр, намагаючись поставити світовий рекорд — ставайте до занять поступово і не поспішаючи.

Гороскоп на 20 березня для Риб

Зустріч із людиною з минулого може виявитися дуже важливою: вона не тільки дозволить вам віддатися приємним спогадам, а й допоможе вирішити нагальне життєве питання, яке ви намагаєтеся розв’язати давно. 

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Коли Україна перейде на літній час

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward