У Сан-Франциско 5-річний хлопчик врятував викраденого із зоопарку лемура

event 13:32 Понеділок 19 Жовтня 2020 ПОДІЇ

Із зоопарку Сан-Франциско викрали старого і хворого котячого лемура, а 5-річний хлопчик допоміг його знайти, за що отримав довічний абонемент на відвідування.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: 21-річний Макі, який хворіє на артрит, зник зі свого вольєра 14 жовтня, представники зоопарку заявили, що знайшли сліди незаконного проникнення туди, тобто тварину хтось викрав. Як нагадує видання, котячі лемури — вид, який перебуває під загрозою вимирання.

Наступного дня 5-річний Джеймс Трін виходив зі свого дитячого садка, розташованого за 8 кілометрів від зоопарку. Він помітив якусь тварину і сказав: “Це лемур! Ось лемур!”.

Директорка закладу Синтія Хуанг, що була з хлопчиком, спочатку скептично сприйняла слова Тріна.

Коментар: “Я сказала: “А ти впевнений, що це не єнот?”, — розповіла вона.

Лемур же перейшов зі стоянки на дитячий майданчик, де сховався в іграшковому будиночку. Звідти його забрали працівники зоопарку.

Як повідомили в поліції, 15 жовтня вони затримали 30 річного Корі МакГіловея. Саме його підозрюють у викраденні тварини, хоча і затримали його по іншій справі.

Директорка зоопарку Таня Петерсон розповіла журналістам, що Макі вже немолода тварина, тому потребує особливого догляду. Після повернення лемур був “дуже збуджений, зневоднений та голодний”.

За твариною доглядають працівники зоопарку, поки вона “соціально дистанціюється від своєї родини”, але Петерсон розраховує, що найближчим часом Макі повернеться до інших лемурів.

А хлопчику зоопарк вручив нагороду — довічний абонемент йому та його родині.

Джерело: сайт Громадське

Читайте також: Спостереження за милими тваринами знижує рівень стресу – дослідження

Теги: зоопарк
Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward