День ангела 7 грудня: кого вітати та як назвати дитину?

event 15:28 Понеділок 06 Грудня 2021 БЛОГ
день ангела

Християни часто звертають увагу на ім’я, що воно означає та який характер несе.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Вважається, що ім’я має вплив на формування характеру та долі.

7 грудня, свої іменини святкують: Григорій, Євген, Іван, Корнилій, Михайло, Катерина.

Григорій

Ім’я Григорій походить від давньогрецького імені Грегоріос. Слово перекладається як “бути пильним”. Ще одне значення імені Григорій – “страж”. Гриша завжди буде стояти на сторожі своїх інтересів. Він цікавий співрозмовник, не боїться демонструвати свої емоції. Хоробрий, не боїться труднощів та  прагне жити в своє задоволення, у нього повно і друзів, і ворогів. Чоловік з цим ім’ям раніше за інших досягне успіху та кращого життя. Тому що, він звик йти вперед, незважаючи ні на що.

Євген

Значення імені Євген змінюється від пори року народження малюка. Зима приносить в характер впевненість. Женя, який народжений взимку – оптиміст, який легко вирішує поставлені перед ним завдання. Його активна позиція стає прикладом для всіх.

Весна дарує власникові цього імені імпульсивність і емоційність. За життя він авантюрист, який може багато чого досягти в житті, якщо приборкає неврівноваженість, мінливість і природну лінь.

Хлопчики народжені влітку, часто схильні до чужого впливу, їх легко спровокувати. Їм важливо мати підтримку, головне, щоб поруч виявилися “правильні”  люди.

Осінь приносить в характер Жені стійкість і рівновагу. Він вірний друг, на якого завжди можна покластися. 

Читайте також: Новий штам коронавірусу Омікрон: які найпоширеніші симптоми, чи небезпечний для дітей

Іван

Коли люди чують ім’я Іван, вони згадують про відомих персонажів з казок. Дійсно, Івани дуже схожі на своїх казкових тезок. Вони такі ж благородні, героїчні, чесні, відважні, мають багато життєвих сил та енергії, не бояться ризикувати та легко беруться за авантюрні справи. Навіть, якщо в дитинстві над Ваньою жартують його товариші чи брати, то він як і казкові персонажі, перестає бути Іваном-дурником, а перетворюється на хлопця, який може відстояти свою думку і вирішити ті питання, з якими інші впоратися не здатні.

Корнилій

У цьому імені переважають ґрунтовність, надійність і врівноважена м’якість. Воно видає людину, яка має самолюбство. Чималу роль грає і образ Корнилія Чуковського, чиї прекрасні твори відомі практично кожній дитині. Втім, в юному віці наявність такого тезки в поєднанні з рідкістю і помітністю імені, може бути не тільки предметом гордості, але й приводом для глузувань. Це може змусити його більсно реагувати на будь-яку критику.

Михайло

Чоловік з іменем Михайло – людина, в якої переважають позитивні риси характеру. Молода людина відрізняється логічним складом розуму, може керувати людьми. Єдиний недолік Міші, гіперчутливість. Навіть найменші неприємності він приймає близько до серця через що, дуже засмучується.

Катерина

Катерина принципова, намагається завжди чинити правильно, говорити правду. Брехню вважає марною тратою часу, джерелом зайвих проблем.

Зовнішність жінки, названої цим ім’ям, оманлива. Катя працьовита кар’єристка, але досягти вершин їй заважає невпевненість в собі, яку вона ховає за нахабством і зухвалістю. А також, намагаючись здаватися більш розкутою, вільною від забобонів, Катерина може випити зайвого на вечірці або почати багато курити. Чоловік її дуже любить, хоча господиня з Каті далеко не першокласна. Виховання дітей їй дається нелегко.

За православним традиціям склалося так, що День ангела за церковним календарем можна святкувати не один раз в році. Однак, найчастіше датою іменин вибирають ту, яка ближче всіх до дати народження.

Джерело

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward