Золоті обручальні каблучки: різновиди та правила вибору

event 11:04 Неділя 16 Травня 2021 Суспільство
gold.ua

Весілля – свято кохання. Коли ми одружуємося, то мріємо про вічну любов, можливість пройти все життя разом пліч-о-пліч. Але це філософія, на момент весілля можна просто отримати безліч позитивних емоцій безпосередньо від свята. Під час підготовки не забудьте по обручки. Золоті обручальні каблучки пара надягає на пальці один одному під час реєстрації шлюбу й не знімає ніколи (у деяких випадках – до розлучення, але ми з вами будемо сподіватись на більш позитивний фінал). Тож важливо, щоб прикраса була красивою, практично, подобалась вам, мала відповідний розмір.

Ціна золотих обручальних каблучок може бути дуже різною. Вона залежить від дизайну, бренду, маси, наявності інкрустацій та типу каменю, інших параметрів. Каталог обручальних каблучок із золота https://gold.ua/ua/products/zolotye-obruchalnye-kolca/ дозволить вам зорієнтуватися у виборі, зрозуміти, на що ви можете розраховувати.

Почніть з металу

Традиційний вибір – обручка з золота 585 проби. Популярність металу просто пояснити – він відносно недорогий, має привабливий дизайн, гарні фізичні властивості. Золоті вироби з цієї проби не схильні до ушкоджень, деформацій, довгий час зберігають первинний блиск, майже не викликають алергічних реакцій.

За кольором ювелірні прикраси з золота діляться на:

  • Жовті – класика, що має найбільше поширення. Вироби мають приємний лимонний колір, який не тьмяніє з часом. Матеріал міцний, універсальний, не схильний до корозії. Жовте золото підходить для виготовлення класичних обручок и складних комбінованих моделей.
  • Червоні – міцні та довговічні сплави з яскравим відтінком. Обручки з даного виду золота привабливо виглядають на смаглявій шкірі, гармонічно комбінуються з іншими прикрасами. Червоне золото позитивно впливає на організм, не викликає алергій.
  • Білі – найбільш сучасний варіант. Метал може покриватись родієм, який надає яскравого блиску, захищає від негативного впливу середи. Весільні каблучки з білого золота на 100% універсальні.

Не знаєте, на чому зупинитись? Зверніть увагу на вироби з комбінованих золотих сплавів. Це гарне рішення для цінителів креативних, оригінальних прикрас.

Що таке профіль обручки

Дуже важлива характеристика, що відповідає за комфортну посадку. Профіль – це форма виробу у поперечному розрізі. Зараз у тренді моделі типу Комфорт Фіт. Внутрішня поверхня округла, тому обручка не буде врізатись в палець та доставляти дискомфортні відчуття під час носіння.

Оптимальна ширина

Широка чи вузька обручка – робіть вибір на власний розсуд. Універсальних рекомендацій немає, але бажано враховувати форму, товщину, довжину пальців. Масивні обручки можуть зробити руки візуально коротшими та ширшими. Також товщина впливає на комфортність посадки прикраси.

Чи важливий дизайн?

Звичайно – від нього залежить зовнішній вигляд обручки. Гладкі каблучки – це практична класика, але існує й безліч інших варіантів, у тому числі з декором. Дизайнерські моделі коштують більше – іноді у кілька разів. Рельєф, інкрустації можуть робити каблучку не дуже зручною для повсякденного носіння.

Пара може брати однакові каблучки чи різні. Суворих обмежень нема – обирайте будь-який зручний для себе варіант. Нерідко чоловік обирає просту класику, а жінка хоче носити каблучку з камінцем. У першому випадку модель часто забагато ширша. Дійте, як вам зручно.

Індивідуальність каблучкам надають гравіювання, надписи. У серійних моделях вони майже не зустрічаються, але ви можете замовити таку оздобу у ювелірній майстерні.

Автор:
Теги:
Останні новини
17.05.2024, П’ятниця
16.05.2024, Четвер
15.05.2024, Середа
14.05.2024, Вівторок
13.05.2024, Понеділок
12.05.2024, Неділя
11.05.2024, Субота
10.05.2024, П’ятниця
09.05.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward