Укрпошта запустила послугу поповнення банківської карти

event 19:32 П’ятниця 08 Січня 2021 ПОДІЇ

У відділеннях Укрпошти, обладнаних платіжними терміналами, можна поповнити картку будь-якого українського банку платіжних систем VISA та Mastercard. Про це повідомили у пресслужбі Укрпошти.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зарахувати на картку можна суму від 50 до 4999 грн за одну операцію.

Тарифи Укрпошти на поповнення готівки є нижчим, ніж в середньому у фінансових установах. Комісія за послугу дорівнює 1,5% від суми поповнення, але не менше 10 грн. Умови зарахування коштів залежать від умов банку-емітента картки. Поповнити готівково можна картку з будь-якою технологією –  безконтактну, з чипом чи магнітною стрічкою.

Для отримання послуги клієнту необхідно назвати оператору поштового відділення суму поповнення, мати при собі відповідну кількість готівки з урахуванням комісії, а також банківську картку, яку потрібно поповнити. Якщо картка відсутня, клієнт може здійснити операцію, вказавши оператору 16-значний номер банківської картки для поповнення.

Коментар:Не потрібно витрачати час на пошук банку чи термінала. Послуга буде доступна у комп’ютеризованих відділеннях компанії з POS-терміналам“, – відзначив заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі Дмитро Поліщук.

Крім поповнення платіжної картки у відділеннях Укрпошти, клієнти також можуть зняти без комісії кошти з банківської картки Visa, MasterCard, Простір.

Національний поштовий оператор має 5000 власних POS-терміналів для прийому платіжних карток у найбільш завантажених поштових відділеннях в обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів.

За кількістю торговельних терміналів Укрпошта входить до п’ятірки найбільших учасників платіжних систем.

Джерело: сайт ШоТам

Читайте також: На Рівненщині створили індустріальний парк

Теги: Укрпошта
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward