У Канаді собака потрапив до лікарні через передозування марихуаною

event 05:17 Субота 30 Січня 2021 ПОДІЇ

У більшості випадків симптоми минають протягом доби, але деякі тварини відновлюються декілька днів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Мешканка канадського міста Келоуна Стефані Ліски зіткнулася з несподіваними наслідками легалізації канабісу в країні. Її пес Честер уже двічі отруївся залишками сигарет з марихуаною, які курці залишили в парку.

Нещодавно жінка помітила дивну поведінку тварини під час прогулянки: собака була дезорієнтована, хиталася і трясла головою. Пізніше у Честера почалася блювота, яка мала виражений запах марихуани.

Їй довелося звернутися до ветеринара, який підтвердив, що подібні випадки отруєння собак канабісом відбуваються все частіше. У більшості випадків симптоми минають протягом доби, але деякі тварини відновлюються декілька днів.

Зазначається, що собак приваблює запах і смак марихуани, тому їхнім власникам потрібно бути уважними на прогулянках. Іноді отруєння канабісом може призвести до серйозних наслідків для вихованця та потребує обов’язкового лікування.

Лиск сподівається, що історія Честера стане попередженням для інших власників собак і зверне увагу на проблему.

Жінка закликала курців більш відповідально ставиться до утилізації залишків сигарет та іншої продукції з канабісом (печива та жувальних цукерок).

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: В Україні машини хочуть розмитнювати за новою формулою: як порахують і що буде з ціною

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward