На “Голосі країни” Тіна Кароль та Дан Балан романтично станцювали під спів NIKITA LOMAKIN (відео)

event 10:37 Понеділок 05 Квітня 2021 ПОДІЇ

В одинадцятому ефірі шоу “Голос країни. Перезавантаження” одним з останніх поборовся за місце у чвертьфіналі співак NIKITA LOMAKIN. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Перед виступом “радник” Тіни Кароль Дан Балан розповів про співпрацю з артистом.

Коментар: “2019 року у мене був масштабний тур Україною під назвою Ventigo. Тоді Микита співав на розігріві туру та великого концерту у Палаці спорту. Він дуже талановитий співак, тому мені цікаво, що ж ти зробила з ним”, – сказав Балан.

LOMAKIN виконав хіт JONY під назвою “Ты беспощадна”. Лірична пісня та чуттєве виконання змусили “ДанТіну” закружляти в романтичному танці. 

Після виступу учасник пригадав, як познайомився із Баланом: “Я дуже хотів познайомитися з Даном у турі, і після концертів я кожного разу стояв біля гримерної та чекав на Дана. Так промайнуло 4 міста, а я його так і не зустрів. Тоді я подумав, що можливо він не хоче зі мною знайомитись. Але у п’ятому місті я все ж таки побачив Дана. Він йшов мені назустріч і сказав: “Ось ми і познайомились, тільки у мене є одне запитання, де ти весь час пропадав?”.

Зі свого боку, Дан зізнався, що йому подобався артист і тоді, і зараз, зазначивши, що учасник неабияк виріс професійно. Зірка пророкує Микиті велике майбутнє.

Тренерка дала шанс поборотися за місце у прямих ефірах та посадила Ломакіна на місце Дениса Калитовського, який пішов з шоу.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: “З вагітністю!”: у мережі Каменських приймає вітання з майбутнім поповненням у сім’ї

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward